مراحل:
- گام 1لپه و پیاز را سرخ می کنیم.
- گام 24 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم .
- گام 3کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،
- گام 4سپس برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد .
- گام 5گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،
- گام 6بهتر است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،
- گام 7سپس کوفته ها را داخل آش می ریزیم
- گام 8سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم و به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد .
- گام 9باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.
- گام 10آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم
- گام 11در آخر کار ،گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم.)