منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کولاش
  • کولاش

توضیحات

کولاش، یک نوع نان خوشمزه و لذیذ برای وعده صبحانه می باشد. آماده کردن خمیر آن بسیار راحت و آسان بوده و با مواد ساده و در دسترس می توانید آن را تهیه و سرو کنید. مواد اصلی برای طبخ کولاش شامل آرد، شیر، کره و تخم مرغ می باشد. البته می توانید برای تهیه مواد داخل آن نیز به دلخواه انتخاب کرده و از مواد و خوراکی های دیگری استفاده کنید.

از دیگر انواع صبحانه های مقوی و خوشمزه می توان به کاسرول سوسیس، کروسان شکلاتی، نان کشتا، مارمالاد موز، قیساوا، مشتک یزدی، کرامبل سیب، شلکینه و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا در یک ظرف شیر و یک عدد تخم مرغ هم زده را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 2سپس آرد نان، شکر، مخمر نان و نمک را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 3یک عدد زرده تخم مرغ هم زده و کره را نیز اضافه و خمیر را ورز دهید.
  • گام 4نیم ساعت خمیر را استراحت دهید.
  • گام 5بر روی یک تخته کمی آرد بپاشید.
  • گام 6سپس خمیر را بر روی تخته با وردنه صاف کنید.
  • گام 7خمیر را در اندازه ‌های مورد نظر برش دهید.
  • گام 8سیب زمینی ها را آبپز کرده و رنده کنید.
  • گام 9سوسیس ها را در اندازه های کوچک برش دهید.
  • گام 10در وسط خمیر کمی سیب زمینی رنده شده، یک قطعه سوسیس و کمی پنیر چدار بریزید.
  • گام 11لبه های خمیر را جمع کرده و بچسبانید و در سینی فر با فاصله ۵ سانتیمتر بچینید.
  • گام 12فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گام 13سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد نان: ۲ فنجان
  • شیر ولرم: ۱ فنجان
  • سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
  • سوسیس: ۶ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر چدار رنده شده: ۳۰۰ گرم
  • شکر: یک چهارم فنجان
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • مخمر نان: ۳ قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir