پیتزا مارگاریتا

پیتزا , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا
  • پیتزا مارگاریتا

توضیحات

پیتزا مارگاریتا یک پیتزای آسان، لذیذ و فوری ایتالیایی است. اسم این پیتزا به افتخار ملکه مارگاریتا گذاشته شده است. اصلی ترین بخش هر پیتزایی خمیر آن است. در این مطلب طرز تهیه خمیر برای پیتزا مارگاریتا را آموزش می دهیم:
مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد: ۲ ¼ تا ۳ ¼ پیمانه

مخمر: ۱ بسته

نمک:۴/۱ قاشق چایخوری

آب گرم:۱ پیمانه

روغن مایع یا روغن زیتون:۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا

¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۶ تا ۸ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید.خمیر تا جایی نیاز به آرد دارد که بهدست نچسبد.سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کند. برای اینکه خمیرتان معطر و خوش مزه تر شود می توانید از یک قاشق چای خوری سیر له شده و سبزیجات معطر استفاده کنید.

نکات مهم پخت پیتزا
۱- ابتدا روی نان را سس بزنید. از سس گوجه یا رب گوجه همراه با سیر و پیاز رنده شده استفاده کنید.
۲- مقداری روغن زیتون روی سطح نان اسپری کنید.
۳- برای بهتر چسبیدن مواد ابتدا یک لایه پنیر پیتزا بزنید.
۴- بعد از اینکه مواد را روی نان چیدید یک لایه دیگر پنیر پیتزا بزنید و روی آن روغن زیتون اسپری کنید.
۵- اگر می خواهید پیتزا کشدار شود ۵ دقیقه پیش از اتمام پخت آن را از فر خارج کرده و یک لایه دیگر پنیر ریخته و روی آن آب اسپری کنید.
۶- به مواد اولیه پیتزا ریحان تازه اضافه کنید تا خوش طعم و خوش عطر شود.
۷- بعد از اینکه پیتزا پخته شد ۳ الی ۵ دقیقه به آن مهلت دهید سپس آن را سرو کنید. تا حسابی کشدار و جانانه شود!

از انواع دیگر پیتزا می توان به : پیتزا گوشت و زیتون ، پیتزا با سس فرانکفورتر ، پیتزا گوجه فرنگی و پیتزا بادمجان و سیر اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم
  • گام 2در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند .
  • گام 3سپس گوجه فرنگی ها را رنده یا به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
  • گام 4مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
  • گام 5فر را با حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
  • گام 6مقداری ریحان را هم به تابه اضافه می کنیم و کمی از آن را برای تزیین روی پیتزا نگه می داریم.
  • گام 7پس از اینکه مایه پیتزا آماده شد آن را روی خمیر پیتزا پهن می کنیم.
  • گام 8در این مرحله پیتزا را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نیم پز شود .
  • گام 9سپس از فر خارج می کنیم و پنیر پیتزا را روی پیتزا می ریزیم و ریحانی که برای تزیین نگه داشته بودیم را هم روی پیتزا می گذاریم.
  • گام 10می توانیم چند حلقه نازک گوجه فرنگی هم برای تزیین روی پیتزا بگذاریم.
  • گام 11پیتزا را مجددا برای ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار می دهیم تا پختش کامل شود و پنیر طلایی شود.
  • گام 12پس از ۱۵ دقیقه پیتزای ما حاضر است.
  • گام 13پیتزا را روی یک سطح صاف قرار می دهیم و با کارد به ۸ قسمت تقسیم می کنیم.
  • گام 14در پایان روی پیتزا پودر آویشن می پاشیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی : سه عدد متوسط
  • ریحان تازه : 100 گرم
  • سیر : دو حبه
  • پنیر پیتزا : 300 گرم
  • خمیر پیتزا : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir