منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان
  • پیتزا بادمجان

توضیحات

پیتزا بادمجان یک غذای سریع و خاص است.پیتزا یکی از فست فودها ست که جذابیت زیادی برای افراد مختلف دارد. بیشترین طرفداران غذاهای فست فود کودکان و جوانان هستند اما کمتر کسی وجود دارد که علاقه ای نداشته باشد برای یک بار هم که شده این نوع غذاها را امتحان نکند. غذاهای فست فود و از جمله پیتزاهایی که در بیرون طبخ می شوند ممکن است مورد تایید بسیاری از والدین نباشد و عموما والدین نگران این موضوع هستند که فرزندان آنها با خوردن غذاهای فست فود بیرون از منزل به بیماری های گوارشی مبتلا شوند. راه حل مناسب برای رفع این مشکل این است که دست به کار شوید و در کنار غذاهای سنتی خوشمزه ای که برای اهل منزل آماده می کنید با شیوه طبخ غذاهای فست فود و از جمله پیتزا آشنا شوید. پیتزای بادمجان غذایی است که در این مطلب با طرز تهیه آن آشنا خواهیم شد.

در تهیه انواع مختلف پیتزا تهیه خمیر مناسب بسیار مهم است. برای اینکه شما بتوانید براحتی در منزل خمیری مناسب برای پیتزا تهیه کنید لازم است در این جا به چند نکته اشاره کنیم. در یک ظرف در بسته مخمر را به مدت یک ربع قرار دهید. پس از الک کردن آرد شکر و نمک و مخلوط کردن آنها با هم روغن را با آنها مخلوط کنید. مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کنید. شیر یا آب را از قبل گرم کرده و طوری که ولرم باشد با مواد آرام آرام مخلوط کنید. در این هنگام بهتر است با یک دست خمیر را ورز داده و با دست دیگر شیر را اضافه کنید. خمیر را تا زمانی که نرم و لطیف و کشدار شود ادامه دهید. خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده و روی آنرا بپوشانید و در یک محیط گرم به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.به این صورت خمیر پیتزای شما آماده است.از انواع دیگر پیتزا می توان به : پیتزا قارچ ، نان سیر ، پیتزا چرخی و کیسادیای مرغ اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه در یک محیط گرم قرار دهید.
  • گام 2پس از الک کردن آرد ،،نمک ،روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیافزایید.
  • گام 3بعد از چرب کردن روی خمیر 1 و نیم ساعت زمان بدهید تا حجم خمیر 2 یا 3 برابر شود.
  • گام 4پادمجان ها را ورقه ورقه کنید و در آب نمک قرار دهید.
  • گام 5بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
  • گام 6پس از تغییر حجم خمیر، آن را با وردنه باز کنید.
  • گام 7بادمجانهای سرخ شده را روی خمیر بچینید و روی آنها پیاز حلقه شده ،زیتون، ذرت و قارچ را روی بادمجانها بریزید.
  • گام 8در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
  • گام 910 الی 15 دقیقه پیتزا را در فر با درجه حرارت 180 درجه قرار دهید.
  • گام 10پس از طلایی رنگ شدن پنیر پیتزا آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید.

مواد لازم:

  • بادمجان: 2 عدد
  • قارچ : 200 گرم
  • پنیر پیتزا : 200 گرم
  • پیاز : 1 عدد(کوچک)
  • ذرت: 100 گرم
  • زیتون: 50 گرم(بدون هسته)
  • مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
  • آرد سفید: 500 گرم
  • آب گرم: 1 پیمانه
  • خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir