منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه
  • کالزونه

توضیحات

کالزونه یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به لقمه شکم پر ایرانی دارد. از این جهت میتوان گفت که طعم این پیتزا با ذائقه ی ایرانی تناسب دارد. در این مطلب میخواهیم شما را با نحوه طبخ این غذا آشنا کنیم. این غذای خوشمزه مناسب برای وعده شام و نهار است. و البته جزو غذاهای پر کالری محسوب می شود. زمانی که طول می کشد تا مواد اولیه کالزونه را آماده کنید ۱ ساعت است. چنانچه میخواهید این غذای خوشمزه را در ماه مبارک رمضان طبخ کنید میتواند برای وعده افطار مناسب باشد. برای تهیه ی این غذای خوشمزه ابتدا باید مواد داخل کالزونه را آماده کنید. ابتدا به مدت ۱ دقیقه پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت می دهیم. سپس سوسیس و ریحان خرد شده و زیتون و گوجه فرنگی را به آن اضافه نمایید. همانطور که گفته شد مواد داخل کالزونه به آسانی آماده میشود و از آنجایی که در طبخ آن از زیتون و روغن زیتون استفاده میشود علاوه بر خواص مفیدی که برای سلامتی دارد طعم ویژه ای هم به سس خواهد داد. پس از تهیه مواد داخل کالزونه باید خمیر آن را آماده کرد. پس از به عمل آوردن مخمر به همراه آب ولرم و شکر که ۱۰ دقیقه طول می کشد آرد و روغن و نمک را با هم مخلوط می کنیم و مخمر را به آن بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. حتما باید دقت کنید که با یک پارچه یا دستمال تمییز روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در محل گرمی قرار دهید. این زمان دادن به خمیر باعث می شود به اندازه کافی ور بیاید. پس از ور آمدن خمیر آنرا پهن کرده و قالب بزنید. و بقیه مراحل را مطابق با آنچه در بخش مراحل پخت گفته شده انجام دهید. از انواع دیگر ساندویچ می توان به ساندویچ رست بیف ، قارچ برگر ، ساندویچ کدو سبز، سوسیس بندری اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1سیر و پیاز را به مدت 1 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
  • گام 2گوجه فرنگی، ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را در ماهیتابه ریخته و تفت دهید.
  • گام 3مواد را پس از پخت از روی حرارت بردارید.
  • گام 4مخمر، آب ولرم و شکر را در یک ظرف بریزید.
  • گام 5ظرف را در مکان گرم به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
  • گام 6آرد، روغن و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید
  • گام 7مخمر عمل آمده را به آنها اضافه کنید.
  • گام 8خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید.
  • گام 9ظرف خمیر را با دستمال بپوشانید و ظرف را در مکانی گرم به مدت 1 ساعت قرار دهید.
  • گام 10سپس خمیر را به 2 قسمت تقسیه کرده و پهن کنید.
  • گام 11دایره ای با خمیر به قطر 25 سانتی متر با قالب ایجاد کنید.
  • گام 12درون آن را با نصف مواد کالزونه پر کنید.
  • گام 13نصف پنیرها را روی مواد بریزید.
  • گام 14دو طرف خمیر را به هم وصل کنید و اطراف آن را بفشارید.
  • گام 15کالزونه ها را داخل سینی فر قرار دهید و با برس آغشته به شیر روی آنها را بکشید یا رومال کنید.
  • گام 16چند سوراخ به کمک چنگال یا برش توسط چاقو روی سطح آنها ایجاد کنید.
  • گام 17سینی را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
  • گام 18بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه پیتزا شما آماده است.

مواد لازم:

  • مخمر:7 گرم
  • شکر: نصف قاشق چایخوری
  • آب ولرم: 180 میلی لیتر
  • آرد سفید: 300 گرم
  • شیر: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سوسیس یا کالباس: 150 گرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
  • سیر خرد شده: 1 حبه
  • ریحان خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • زیتون خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری
  • پنیر موزارلا: 100 گرم
  • نمک: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir