پیتزا بادمجان و سیر

پیتزا , گیاهی , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیتزا بادمجان و سیر
  • پیتزا بادمجان و سیر
  • پیتزا بادمجان و سیر
  • پیتزا بادمجان و سیر
  • پیتزا بادمجان و سیر

توضیحات

پیتزا بادمجان و سیر یک نوع دیگر از پیتزاهای متنوع است.پیتزا یکی از معروف ترین غذاها ست که کم تر پیش می آید کسی از خوردن آن لذت نبرده باشد. این غذای پر طرفدار و معروف امروزه جای خود را در بسیاری از رستوران ها در بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک باز کرده است.جالب است در ادامه کمی با تاریخچه ی آن آشنا شویم. اصالت پیتزا مربوط به دو کشور آمریکا و یونان است هر چند هر کدام از این کشورها مدعی می شوند که پیتزا متعلق به خودشان است. از این ها که بگذریم به این قسمت می رسیم که در دهه ی ۴۰ میلادی درست زمانی که ایتالیا به اشغال نیروهای آمریکایی در آمد سربازان آمریکایی با غذایی ساده و خوشمزه ای آشنا شدند که همیشه در دسترسشان بود. این سربازان پیتزا را به عنوان یکی از جدیدی ترین و خارق العاده ترین غذاها معرفی کردند به طوری که از آن به بعد گسترش پخت پیتزا گسترش زیادی پیدا کرد. از آن جایی که آمریکایی ها در کشور خود نتوانسته بودند این خوراک را عمومی کنند تصمیم گرفتند که در ایتالیا مهاجر شوند و رستوران هایی را افتتاح نمایند. از آن پس این غذای خوشمزه در ایتالیا متولد شد و به کشورهای دیگر مهاجرت کرد.
اولین پیتزا فروشی در ایران اوایل دهه ی ۴۰ شمسی به نام پیتزا داوود بنا شد.این رستوران کوچک هنوز هم به همان شیوه به کارش ادامه می دهد. بعد از آن پیتزا فروشی های دیگری در تهران و اقصا نقاط کشورمان پدید آمدند و فعالیت کردند.
شما می توانید پیتزاهای مختلفی را در پیتزا فروشی ها خریداری کنید ولی برای این که از پیتزای سالم و خوشمزه تری بهره ببرید چه بهتر که خود دست به کار شوید و پیتزایی برتر از پیتزا فروشی ها تهیه کنید. طرز درست کردن پیتزا آسان است و همچنین وقت زیادی از شما نمی گیرد پس نگران این موارد نباشید و ادامه ی مطالب را بخوانید و انجام دهید تا یک غذای خوشمزه ی دیگر را امتحان کنید.

از انواع دیگر پیتزا می توان به : پیتزا گوجه فرنگی ، کیسادیای مرغ ، پیتزا قارچ و گوشت و پیتزا با سس فرانکفورتر اشاره کرد.

برای تهیه خمیر پیتزا دستور تهیه آن را در پیتزا بادمجان ببینید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1خمیر را آماده کنید.
  • گام 2کمی ته ظرف را چرب کنید.
  • گام 3بادمجان ها را که قبلاً سرخ کرده ساطوری نمایید با کمی سیر رنده شده مخلوط کنید.
  • گام 4سپس روی خمیر ها می ریزیم .
  • گام 5گوجه فرنگی را که به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • گام 6روی مواد ریخته و پیاز و جعفری را که خیلی خرد شده باشند را روی مواد فوق بریزید .
  • گام 7سس مایونز و گوجه فرنگی را با آب کره شده مخلوط کرده روی همه ی آن ها بریزید.
  • گام 8سپس پنیر پیتزا پارمسان را رنده نموده روی همه مواد به قطر یک سانت می ریزیم
  • گام 9در نهایت در فر با حرارت ملایم (150)حدود 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط می گذاریم.

مواد لازم:

  • بادمجان سرخ شده و خرد شده : ۲ عدد
  • سیر رنده شده : ۴ حبه
  • پیاز رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان : ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی بدون تخم : ۲ قاشق غذاخوری(یا یک عدد)
  • جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
  • کره : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir