مراحل:
- گام 1ابتدا پیازها را به صورت نازک خلالی خرد کنید.
- گام 2قابلمه ای را از آب پر کنید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید. نیازی نيست چیزی داخل آب بریزید مثلا روغن یا نمک.
- گام 3بعد از جوش آمدن آب، پیازهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید با شعله زیاد گاز 5-6 دقیقه پیازها جوش بخورد.
- گام 4سپس پیازهای جوشیده شده را سریعا از آب جوش وارد آب یخ کنید تا به پیازها شوک وارد شود.
- گام 5سپس پیازها را از آب سرد داخل آبکش ریخته و اجازه دهید آب پیازها خوب کشیده شود.
- گام 6می توانید پس از مدتی که داخل آبکش بود آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب پیاز کامل کشیده شود.
- گام 7سپس ماهیتابه ای را به مقدار لازم روغن ریخته (بهتر است جوری باشد که روغن روی سطح پیازها را بگیرد) و بگذارید روغن خوب داغ شود.
- گام 8پس از داغ شدن روغن، پیازهای تقریبا خشک شده را داخل روغن بریزید تا سرخ شوند.
- گام 9در حین سرخ شدن مقداری نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا کامل خشک و خوش رنگ شوند.
- گام 10پس از آنکه به مقدار لازم و مورد نظر سرخ شد، از ماهی تابه خارج کرده و در آبکشی بریزید تا روغن اضافی خارج شود.
- گام 11پیاز داغ مجلسی شما آماده است.