پیاز داغ مجلسی

سس ها و چاشنی ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیاز داغ مجلسی
  • پیاز داغ مجلسی

توضیحات

پیاز داغ مجلسی و یا پیاز داغ چیپسی بیشتر برای تزیین غذاها و آش به مخصوص آش رشته و کشک بادمجان تهیه و استفاده می شود. شاید در ابتدا تهیه این نوع پیاز داغ طلایی و برشته ساده به نظر برسد، اما تهیه کردن و ترد درآوردن این پیازها نیاز به دانستن نکات لازمه و انجام چند کار مهم دارد. از این رو در این مطلب قصد داریم پیاز داغ مجلسی را آموزش بدهیم تا از این زمان به بعد، به جای پیازهای آماده بیرون، خودتان به راحتی در منزل تهیه کنید.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیازها را به صورت نازک خلالی خرد کنید.
  • گام 2قابلمه ای را از آب پر کنید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید. نیازی نيست چیزی داخل آب بریزید مثلا روغن یا نمک.
  • گام 3بعد از جوش آمدن آب، پیازهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید با شعله زیاد گاز 5-6 دقیقه پیازها جوش بخورد.
  • گام 4سپس پیازهای جوشیده شده را سریعا از آب جوش وارد آب یخ کنید تا به پیازها شوک وارد شود.
  • گام 5سپس پیازها را از آب سرد داخل آبکش ریخته و اجازه دهید آب پیازها خوب کشیده شود.
  • گام 6می توانید پس از مدتی که داخل آبکش بود آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب پیاز کامل کشیده شود.
  • گام 7سپس ماهیتابه ای را به مقدار لازم روغن ریخته (بهتر است جوری باشد که روغن روی سطح پیازها را بگیرد) و بگذارید روغن خوب داغ شود.
  • گام 8پس از داغ شدن روغن، پیازهای تقریبا خشک شده را داخل روغن بریزید تا سرخ شوند.
  • گام 9در حین سرخ شدن مقداری نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا کامل خشک و خوش رنگ شوند.
  • گام 10پس از آنکه به مقدار لازم و مورد نظر سرخ شد، از ماهی تابه خارج کرده و در آبکشی بریزید تا روغن اضافی خارج شود.
  • گام 11پیاز داغ مجلسی شما آماده است.

مواد لازم:

  • پیاز: 4 عدد
  • نمک: به اندازه یک پنس یا به اندازه نوک قاشق چایخوری
  • زردچوبه: به اندازه نوک قاشق چایخوری
  • روغن: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir