منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان گردویی
  • نان گردویی

توضیحات

نان گردویی، یک نوع نان مقوی و سالم بوده که می ‌توانید در صبحانه یا میان وعده سرو کنید. این نوع نان خوشمزه و پرطرفدار در روش‌ های مختلف اما تقریباً مشابه طبخ می شود. مواد اولیه اصلی این میان وعده آرد، گردو، شکر، تخم مرغ و… می باشد که می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل طبخ و آماده کنید. طعم فوق العاده این نان خوشمزه برای کودکان نیز بسیار عالی بوده و حتما یکی از طرفداران آن خواهند شد.

نان گردویی نیز شبیه نان هایی مانند نان شیری، نان شیرمال، نان پیچی و… طبخ می شود و اگر با طرز تهیه این نوع نان ها آشنایی دارید، می توانید به راحتی نان گردویی را نیز در منزل طبخ و توش جان کنید. می توانید کمی کنجد بعد از پخت بر روی نان نیز بریزید و طعم آن را متفاوت سازید.

از دیگر انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار می ‌توان به نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان پنجره ای، نان شکلاتی، نان کشمشی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا گردو را در غذاساز خرد کرده و با کره کمی تفت دهید.
  • گام 2در یک ظرف شکر، روغن، ماست و تخم مرغ را ریخته و با همزن مخلوط کنید.
  • گام 3کدو حلوایی را رنده و با مواد مخلوط کنید.
  • گام 4سپس آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را نیز به مواد اضافه و هم بزنید.
  • گام 5قالب مورد نظر را چرب و کمی آرد بپاشید.
  • گام 6مایه نان گردویی را در داخل قالب بریزید.
  • گام 7فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 8سپس قالب نان را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.

مواد لازم:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • کدو حلوایی: ۱ پیمانه
  • گردو: ۱ پیمانه
  • ماست: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
  • کره: به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir