منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان کوهی
  • نان کوهی

توضیحات

نان کوهی، یکی از انواع نان های شیرین و خوش ‌طعم آمل می باشد. می توانید خیلی سریع و راحت این نان محلی خوشمزه و پرطرفدار را در منزل طبخ و سرو کنید. خمیر ساده این نان از مواد دردسترس تهیه شده که درست کردن آن بسیار راحت می باشد.

نان کوهی، عطر و طعم فوق ‌العاده ‌ای داشته و می ‌توانید برای وعده صبحانه و یا عصرانه به همراه چای و شیر ولرم نوش جان کنید. همچنین این نان مقوی و سالم برای کودکان نیز بسیار مفید بوده و خواص بسیاری دارد.

از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان شیری، نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 2خمیر را کنار بگذارید تا عمل بیاید و آماده شود.
  • گام 3سپس آرد، شیر و تخم مرغ را اضافه و ورز دهید.
  • گام 4در آخر نیز روغن مایع و نمک را اضافه و خمیر را خوب ورز دهید.
  • گام 5خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند.
  • گام 6مواد میانی برای نان کوهی شامل گردو، رازیانه و هل را در آسیاب بریزید و کمی خرد کنید.
  • گام 7به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و کمی صاف کنید و از مواد میانی در خمیر بگذارید.
  • گام 8کنار های خمیر را جمع کنید و کامل ببندید.
  • گام 9یک کاغذ روغنی در سینی فر گذاشته و خمیرهای آماده شده را با فاصله در سینی بچینید.
  • گام 10روی نان را نیز با مخلوط زرده تخم مرغ و شکر بمالید.
  • گام 11در آخر نیز کمی کنجد بر روی نان بریزید.
  • گام 12فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • گام 13سینی نان را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • شیر ولرم: یک دوم پیمانه
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای رومال:
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • هل: ی۱ قاشق چایخوری
  • رازیانه: ۱ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۶ عدد

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir