منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان کندو
  • نان کندو

توضیحات

نان کندو، یک نوع نان محلی و خوشمزه عربی می باشد که می توانید خیلی راحت و سریع آن را در منزل طبخ و سرو کنید. دلیل نام گذاری این نان به خاطر شباهت ظاهری آن به کندوی زنبور عسل می باشد. می توانید از انواع خوراکی ها چون شکلات، گردو، مارمالاد، عسل و… برای مغز نان کندو استفاده کنید. همچنین می توانید با آماده کردن مواد گوشتی برای مغز نان کندو، این نان را به عنوان پیش غذا و عصرانه نیز سرو کنید.

از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان شیری، نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا مواد شیر ولرم، یک قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 2روی ظرف مخلوط خمیر را پوشانده و یک ربع کنار بگذارید تا به عمل بیاید.
  • گام 3سپس مواد آرد، باقی مانده شکر و بیکینگ پودر را در یک ظرف بریزید.
  • گام 4خمیر مایه را به مواد اضافه و به خوبی ورز دهید. روغن مایع را نیز اضافه کرده و ورز بدهید.
  • گام 5خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یک ظرف چرب شده ریخته و روی آن را با سلفون بپوشانید و استراحت دهید.
  • گام 6سپس کمی از خمیر برداشته و در قالب مورد نظر خود ریخته و شکل دهید.
  • گام 7گلوله های نان را در داخل سینی فر بچینید.
  • گام 8برای رومال خمیر، تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و بر روی خمیر بمالید.
  • گام 9سپس کمی کنجد نیز بر روی نان بریزید.
  • گام 10فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 11سپس سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • شیر ولرم: دو سوم پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • کنجد: به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران: ۱ قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir