توضیحات
نان کندو، یک نوع نان محلی و خوشمزه عربی می باشد که می توانید خیلی راحت و سریع آن را در منزل طبخ و سرو کنید. دلیل نام گذاری این نان به خاطر شباهت ظاهری آن به کندوی زنبور عسل می باشد. می توانید از انواع خوراکی ها چون شکلات، گردو، مارمالاد، عسل و… برای مغز نان کندو استفاده کنید. همچنین می توانید با آماده کردن مواد گوشتی برای مغز نان کندو، این نان را به عنوان پیش غذا و عصرانه نیز سرو کنید.
از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان شیری، نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی و… اشاره کرد.