توضیحات
نان کماج، یکی از انواع نان های محلی خوش طعم و شیرین بوده که در شهرهای مختلف ایران چون اصفهان، تبریز، همدان، قزوین و شهرهای شمالی معروف و پرطرفدار می باشد. دستور پخت این نان محلی با توجه به فرهنگ و ذائقه هر شهر ایرانی متفاوت می باشد. در برخی از رسپی ها برای تهیه نان کماج از مغز گردو و دارچین نیز استفاده می کنند و در برخی رسپی های دیگر برای تزیین این نوع نان کمی از کنجد و یا سیاه دانه استفاده می شود.
نان کماج نیز مانند انواع نان های دیگر چون نان شیرمال، نان زنجبیلی، نان قندی و… را نیز می توانید در منزل تهیه و آماده کنید. البته شاید طبخ این نان های محلی در منزل کمی دشوار و سخت باشد اما علاقه مندان به آشپزی، راغب به تهیه و سرو این نان خواهند بود.
از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان گردویی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان شکم پر، نان اسفناج، نان شکلاتی و… اشاره کرد.