توضیحات
نان کشمشی یکی دیگر از نان های خوشمزه است که برای صبحانه و عصرانه نیز می توانید استفاده کنید. نان کشمشی یک نوع نان شیرین است که در نان فانتزی ها و جدیداً توسط کارخانه های نان پزی تهیه می شود و به بازار عرضه می گردد.این نان به دلیل بافت نرم و کشمش داخل آن مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است که حتی آن را بدون مواد اضافی و تنها با شیر و چای می توان مصرف کرد و طعم شیرین خوبی دارد.گاهی اوقات در این نان از تکه های شکلات چیپسی و یا گردو نیز استفاده می کنند که آن را تبدیل به یک غذای کامل می کند. طرز تهیه این نان شبیه نان های دیگر است با این تفاوت که در آن از کشمش استفاده می شود. یکی از مواد اصلی این نان همان طور که از نام آن پیداست کشمش می باشد. کشمش انگور خشک شده است. کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامینهای گروه b است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند کشمش میوهٔ رسیده و خشک انگور است.میتواند سلامت دهان و دندان را بهبود ببخشد. خوردن کشمش یکی از راههای طبیعی بازیابی کرمخوردگیها و التیام پوسیدگی دندان است. کشمش به عنوان یک خوراکی سرشار از فیبر بالا، میتواند در هرچه بهتر انجام شدن فرایند گوارش در بدن،کمک شایانی داشته باشد. مصرف معمول کشمش (سه بار در روز) برای افرادی که دچار افزایش فشار خون خفیف هستند، مفید است. محققان معتقدند که مصرف روزانهی کشمش، فشار خون را نسبت به سایر تنقلات یا میانوعدهها به میزان بیشتری کاهش میدهد.برخی افراد ویتامینهای موردنیاز بدن برای تشکیل گلبولهای قرمز خون را کم دارند. کشمش میتواند به حل این مشکل کمک کند. کشمش نه تنها حاوی ویتامینهای بکمپلکس است بلکه آهن و مس نیز دارد که به جلوگیری از کمخونی کمک میکند. از انواع دیگر نان می توان به نان گاتا ، نان گیسو ، نان شیرین صبحانه و نان شیرمال اشاره کرد.