توضیحات
نان کشتا، یکی از نان های سنتی و خوشمزه شمال کشور ایران استان گیلان می باشد. این نان خوش عطر و بو به نان خلفه و یا نان خرفه نیز معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد. نان کشتا را در وعده صبحانه به همراه تخم مرغ و یا پنیر و گردو می توانید سرو کنید. راحتی طبخ این نان محلی که در زمان بسیار کوتاهی نیز آماده می شود، باعث شده که خیلی از افراد نان کشتا را در منزل طبخ کنند.
از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج، نان سیر و… اشاره کرد.