توضیحات
نان قندی، یک نوع نان و شیرینی محلی قزوین و ساوه می باشد. این نان مخلوطی از آرد، شیر، شکر و… است که می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل تهیه و طبخ کنید. این نان خوشمزه و سنتی، مناسب صبحانه و عصرانه بوده و می توانید به همراه شیر و چای نوش جان کنید.
نان قندی نیز مانند نان های سنتی شیرمال، فطیر، کسمه و… بسیار خوش طعم و خوشمزه بوده و می توانید برای مناسبت ها و همچنین برای افطار در ماه مبارک رمضان نیز تهیه و سرو کنید. در زمان برش دادن خمیر نان قندی هم می توانید آن را گرد و یا مربع و چهارگوش برش بزنید.
از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان شکم پر، نان سیر، نان اسفناج و… اشاره کرد.