نان فطایر پنیری

صبحانه , نان ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری
  • نان فطایر پنیری

توضیحات

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی و خوشمزه است که دارای بافتی عالی می باشد. از این نان می توانید به عنوان یک میان وعده  کامل نیز استفاده کنید. نان فطیره از نان های سنتی و خوشمزه ی ایرانی می باشد. به طوری کلی انواع نان ها در ایران به صورت های مختلفی تهیه می شود که هر کدام از آن ها دارای طعمی متفاوت می باشند. نان فطیره پنیری یکی دیگر از نان های خوشمزه و عالی ست که دارای طرز پخت آسان و سریع می باشد. شما می توانید برای تهیه این نان در ادامه با ما همراه باشید تا طرز پخت آن را فرا گیرید. این نان حالتی اسفنجی و نرم دارد که باب میل بیشتر مردم می باشد. اگر به دنبال یک عصرانه خوشمزه و مقوی می باشید ما به شما نان فطیره پنیری را پیشنهاد می دهیم. این نان با داشتن طعمی عالی و بی نظیر توانسته جای خود را در بین انواع نان ها باز کند و یکی از نان های مورد استفاده میباشد. این نان را می توانید به همراه عسل میل کنید این ترکیب بسیار دلچسب و خوش طعم می باشد. مواد مورد نیاز برای این نان شامل شیر خشک، شکر، خمیر فوری (که همان مایه خمیر می باشد)، بکنیگ پودر، نمک، روغن مایع و آرد می باشد. همانطور که ملاحظه کرده اید مواد مورد نیاز برای این فطیر بسیار مقوی اند و دارای ارزش غذایی بالایی می باشند. شیرخشک مورد نیاز به تنهایی دارای ویتامین های اصلی و مفید است که برای یک میان وعده بسیار عالی میباشد. این نان را به جای فر می توانید در تنور خانگی نیز تهیه کنید. نان اسفناج، نان سیر، رول پنیری و کنجد و نان شیرمال… از نان های بسیار خوشمزه می باشند که می توانید به راحتی آماده کنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1شیر را روی شعله می گذاریم تا ولرم شود.
  • گام 2سپس به آن شکر و پودر خمیر مایه فوری را اضافه می کنیم.
  • گام 3این مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل آید.
  • گام 4در ظرف دیگر تخم مرغ را با همزن دستی می زنیم.
  • گام 5بعد روغن رو هم اضافه میکنیم و مجدد باهم هم میزنیم.
  • گام 6بعد از ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل می آید.
  • گام 7حالا مخلوط خمیر مایه را به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم.
  • گام 8نمک و آرد را که ۲ الی ۳ بار الک شده را به مخلوط اضافه میکنیم.
  • گام 9حالا مواد را به خوبی باهم مخلوط می کنیم.
  • گام 10سپس با دست ورز می دهیم تا خمیر شکل بگیره و نرم و لطیف و منسجم بشود.
  • گام 11خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا یه خمیر نرم و لطیف داشته باشیم.
  • گام 12خمیر نباید به دست بچسبد.
  • گام 13حالا داخل یه کاسه را با کمی روغن چرب میکنیم و خمیر ورز داده را داخلش میگذاریم و روی سطح ظرف را با یک دستمال میپوشانیم.
  • گام 14ظرف را برای مدت ۱ الی ۲ ساعت در جای نسبتا گرم میگذاریم تا حجمش دو برابر شود.
  • گام 15سپس خمیر را ورز میدیهم تا پفش بخوابد و بعد به ۶ چونه مساوی تقسیمش میکنیم.
  • گام 16سپس هر چونه را با وردنه کمی پهن میکنیم.
  • گام 17سپس در وسط خمیر تقریبا یک قاشق مربا خوری پنیر خامه ای میگذاریم.
  • گام 18حال دو طرف خمیر را به هم میرسونیم و میچسبونیم.
  • گام 19بعد از اینکار به دلخواه خمیر را برمیگردانیم و با چاقو یه علامت بعلاوه روی آنها میکشیم.
  • گام 20بعد از آماده شدن همه چونه ها روی آنها را با یک پارچه میپوشانیم و میگذاریم تا نیم ساعت دیگه بماند.
  • گام 21بعد از اینکار خمیر ها را برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میگذاریم تا بپزند.

مواد لازم:

  • آرد : ۲ پیمانه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • روغن : ۱/۴ پیمانه
  • شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شیر : ۱/۲ پیمانه
  • پودر خمیر مایه فوری (۸ گرم) : ۲ قاشق مربا خوری
  • مواد برای روی نان :
  • کره برای رومال سطح نان : به مقدار لازم
  • پنیر خامه ای : به مقدار لازم
  • کنجد : به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده : به مقدار لازم(در صورت تمایل)
  • پیازچه : به مقدار لازم(در صورت تمایل)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir