منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان شیری
  • نان شیری

توضیحات

نان شیری، یکی از انواع نان های خانگی خوشمزه و دلچسب می باشد. این نان را می توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل طبخ و نوش جان کنید. روش طبخ این نان خانگی و مواد اولیه دردسترس آن باعث راحتی و سادگی طبخ آن شده است.

نان شیری، طعم شیرینی داشته و برای صبحانه و به خصوص عصرانه یک میان وعده سالم و دلچسب خواهد بود. این نان می تواند یک خوراکی سالم و مناسب برای فرزندان شما باشد و با این روش آن ها را به خوردن صبحانه علاقه مند کند.

از جمله دیگر انواع نان خانگی می توان به نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا آرد را در یک کاسه بریزید، وسط آن حفره ایجاد کرده و آب ولرم را در آن بریزید.
  • گام 2سپس خمیر مایه را روی آن ریخته و ۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه در آب حل شود.
  • گام 3روغن و نمک را اضافه و آن را با خمیرزن مخلوط کنید.
  • گام 4شیر را مرحله مرحله اضافه و خمیر را هم بزنید تا فرم پیدا کند.
  • گام 5روی ظرف را با سلفون بکشید و ۱ ساعت استراحت دهید.
  • گام 6سپس خمیر را به تکه های کوچک مساوی تقسیم و گلوله کنید.
  • گام 7قالب را کمی چرب کنید و گلوله های کوچک خمیر را در آن بچینید.
  • گام 8۵ یا ۶ قاشق غذاخوری شیر را با شکر مخلوط کنید.
  • گام 9مخلوط شکر را بر روی خمیرها بریزید.
  • گام 10فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گام 11بعد از داغ شدن فر، قالب نان را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۳ پیمانه
  • شیر یا شیر نارگیل: یک و نیم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: یک چهارم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir