منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت
  • نان سیمیت

توضیحات

نان سیمیت یک نان خوشمزه و مشهور ترکی است. تهیه این نان در خانه بسیار ساده و راحت است. مواد اولیه برای تهیه نان سیمیت آرد، شکر، روغن مایع و شیره انگور است. سیمیت نانی است که بدون تخم مرغ درست می شود، ظاهر آن پوک و بافتش کمی سفت است. این نان لذیذ را می توانید در وعده صبحانه یا عصرانه همراه با چای و قهوه تان میل کنید.

سیمیت به نان خیابانی ترکیه ای نیز مشهور است. این غذا در خیابان های استانبول توسط دستفروش ها به رهگذران فروخته می شود. برای پخت این نان یک نوع شیره غلیظ مثل شیره انگور را روی آن می مالند سپس کنجدی کرده و در تنور می پزند. دستور تهیه ای که امروز برایتان قرار دادیم کاملا مطابق با ذائقه و سلیقه ما ایرانی ها است. این نان را می توان همراه پنیر و کره میل کرد. سیمیت های ترکی نان هایی حلقوی با پوششی ترد و خمیری نرم و خوشمزه اند.
خمیر فوری یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده این نان است دقت کنید از خمیر فوری استفاده کنید که از زمان انقضا آن نگذشته باشد، زیرا اگر اینگونه باشد خمیر نان بقدر کافی پف نمی کند و نان خشک و سفتی خواهیم داشت. در نتیجه اگر به کیفیت نان اهمیت می دهید بهتر است این نکات را رعایت کنید. یکی دیگر از نکات مهمی که در زمان پخت باید به آن دقت کنید این است که اگر از فر برای پخت نان استفاده می کنید در دقیقه های آخر باید شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی نان ها نیز طلایی رنگ شود. برای تهیه این نان باید زمان زیادی را صرف کنید تا به اندازه کافی پف کند. باید در تهیه نان دقت کنید تا تمام استراحت های لازم را به آن بدهید.
دو ماده اصلی سیمیت یعنی کنجد و شیره انگور خواص بسیاری دارند. شیره انگور غنی از ویتامین های A,B,C است. کنجد دیابت را کنترل کرده و برای سلامت قلب مفید است. کنجد غنی از فیبر است و عملکرد دستگاه گوارشی را بهبود می بخشد. روی موجود در کنجد سلامت و تراکم استخوان ها را تقویت می کند. کنجد ضد افسردگی و اضطراب و اسپاسم عضلانی است. هر نان سیمیت حدود ۳۰۰ کالری انرژی دارد.
از انواع دیگر نان می توان به : نان فطایر پنیری ، رول پنیر و کنجد ، نان آچما و نان پنیر گردو اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا یک لیوان آب ولرم و شکر را خوب مخلوط کنید .
  • گام 2سپس مایه خمیر را روی آن بربزید و در آب حل کنید و بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید.
  • گام 3آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید .
  • گام 4سپس مایه خمیر، نمک و باقیمانده آب ولرم را اضافه کنید .
  • گام 5اول با چنگال کمی هم زده و بعد با دست شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع را کم کم به خمیر در حال ورز دادن اضافه کنید.
  • گام 6بعد از اینکه خمیر به شکل نسبتاً منسجمی در آمد، گرد کنید و روی آن را کمی با دست چرب کرده و داخل ظرف گودی بگذارید و روی ظرف را با یک حوله نمدار گرم پوشانده و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید. ( در تابستان یک ساعت هم کافیست )
  • گام 7ابتدا دو عدد چانه 100 گرمی از خمیر برداشته ( به اندازه یک نارنگی متوسط ) و به صورت یک استوانه بلند و باریک داخل دست و بعد روی میزکار شکل دهید.
  • گام 8نوارها را کنار هم قرار دهید.
  • گام 9یک سر هر دو نوار را روی هم بگذارید و کمی فشار دهید و با یک دست آن قسمت را نگه دارید.
  • گام 10سپس به آرامی دست را روی سر دیگر نوارها بگذارید و خیلی آرام روی میز غلط دهید تا دو نوار به صورت مارپیچ به دور هم پیچیده شود.
  • گام 11دو سر نوارهای پیچیده شده را کمی با آب نمدار کرده و به هم وصل کنید و با دست قسمت اتصال دو سر نوار را کمی فشار دهید.
  • گام 12داخل یک بشقاب 5 تا 6 قاشق غذاخوری کنجد بریزید.
  • گام 13داخل بشقاب دیگری 3 قاشق غذاخوری شیره انگور و 3 قاشق غذاخوری آب را مخلوط کنید.
  • گام 14سیمیت را ابتدا داخل سس شیره انگور غلطانده و بعد دو طرف آن را درون کنجد بغلطانید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا نانهای شما دفرمه نشده و تغییر شکل ندهد )
  • گام 15سپس خمیرهای آغشته شده به کنجد را با فاصله داخل سینی بگذارید ( کاغذ روغنی فراموش نشود!)
  • گام 16سعی کنید سس را ابتدا همین مقدار که گفته ایم درست کنید و اگر کم آمد دوباره درست کنید تا دور ریز نداشته باشید.
  • گام 17همه نانها را به همین شکل انجام داده و داخل سینی فر بچینید
  • گام 18در آخر 15 دقیقه دیگر به خمیرهای آماده استراحت دهید.
  • گام 19سینی را در فری که از 15 دقیقه قبل با دمای 190 درجه گرم کرده اید قرار دهید
  • گام 20وقتی روی نانها طلایی شد، آماده است!

مواد لازم:

  • آرد : 500 گرم یا 3 پیمانه
  • مایه خمیر :یک قاشق غذاخوری
  • آب :2 لیوان
  • شکر :یک قاشق غذاخوری
  • نمک :یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع :نصف پیمانه
  • شیره انگور :3 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir