توضیحات
نان سیمیت یک نان خوشمزه و مشهور ترکی است. تهیه این نان در خانه بسیار ساده و راحت است. مواد اولیه برای تهیه نان سیمیت آرد، شکر، روغن مایع و شیره انگور است. سیمیت نانی است که بدون تخم مرغ درست می شود، ظاهر آن پوک و بافتش کمی سفت است. این نان لذیذ را می توانید در وعده صبحانه یا عصرانه همراه با چای و قهوه تان میل کنید.
سیمیت به نان خیابانی ترکیه ای نیز مشهور است. این غذا در خیابان های استانبول توسط دستفروش ها به رهگذران فروخته می شود. برای پخت این نان یک نوع شیره غلیظ مثل شیره انگور را روی آن می مالند سپس کنجدی کرده و در تنور می پزند. دستور تهیه ای که امروز برایتان قرار دادیم کاملا مطابق با ذائقه و سلیقه ما ایرانی ها است. این نان را می توان همراه پنیر و کره میل کرد. سیمیت های ترکی نان هایی حلقوی با پوششی ترد و خمیری نرم و خوشمزه اند.
خمیر فوری یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده این نان است دقت کنید از خمیر فوری استفاده کنید که از زمان انقضا آن نگذشته باشد، زیرا اگر اینگونه باشد خمیر نان بقدر کافی پف نمی کند و نان خشک و سفتی خواهیم داشت. در نتیجه اگر به کیفیت نان اهمیت می دهید بهتر است این نکات را رعایت کنید. یکی دیگر از نکات مهمی که در زمان پخت باید به آن دقت کنید این است که اگر از فر برای پخت نان استفاده می کنید در دقیقه های آخر باید شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی نان ها نیز طلایی رنگ شود. برای تهیه این نان باید زمان زیادی را صرف کنید تا به اندازه کافی پف کند. باید در تهیه نان دقت کنید تا تمام استراحت های لازم را به آن بدهید.
دو ماده اصلی سیمیت یعنی کنجد و شیره انگور خواص بسیاری دارند. شیره انگور غنی از ویتامین های A,B,C است. کنجد دیابت را کنترل کرده و برای سلامت قلب مفید است. کنجد غنی از فیبر است و عملکرد دستگاه گوارشی را بهبود می بخشد. روی موجود در کنجد سلامت و تراکم استخوان ها را تقویت می کند. کنجد ضد افسردگی و اضطراب و اسپاسم عضلانی است. هر نان سیمیت حدود ۳۰۰ کالری انرژی دارد.
از انواع دیگر نان می توان به : نان فطایر پنیری ، رول پنیر و کنجد ، نان آچما و نان پنیر گردو اشاره کرد.