نان زیره و سیاه دانه

صبحانه , گیاهی , نان ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان زیره و سیاه دانه
  • نان زیره و سیاه دانه
  • نان زیره و سیاه دانه
نان زیره و سیاه دانه
  • نان زیره و سیاه دانه
  • نان زیره و سیاه دانه

توضیحات

نان زیره و سیاه دانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاه دانه علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیزمی باشد. زیره و سیاه دانه از ادویه هایی هستند که در خاورمیانه در انواع غذاها استفاده شده و به شدت نیز طرفدار دارند. نان زیره و سیاه دانه را به راحتی‌ می‌توان آماده کرد و به همراه غذاها یا به تنهایی بعنوان وعده کامل میل کرد.اگر قصد تهیه این نان خوشمزه را دارید به شما پیشنهاد می شود که دستور پخت آن را با دقت مطالعه کنید. زیره موجود در این نان خواص بسیاری دارد و از چاشنی های پر خاصیت محسوب می شود. زیره طبع گرمی دارد، در انواع خورش ها و پلوها استفاده شده و در تقویت قوای بدن موثر است. مصرف زیره به دلیل آهن فراوانی که دارد در غذاها برای بانوان بسیار مناسب بوده و توصیه شده است.زیره بسیار زود هضم است و اگر همراه دیگر غذاها میل شود باعث تسریع روند هضم غذا می شود. این ادویه به دلیل فیبر فراوانی که دارد باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود.سیاه دانه که دیگر ادویه استفاده شده در پخت این نان است ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف آن برای تمامی افراد در تمامی سنین توصیه شده است.به دلیل خواص فراوان زیره و سیاه دانه مصرف این دو ادویه در برنامه غذایی گوشزد شده است.سیاه دانه بیماری ها ی کبد را درمان می کند،در درمان دیابت مفید است، باعث بهبود زخم های عفونی معده می شود،کاهش دهنده کلسترول خون است و به تقویت حافظه نیز کمک می کند.از نمونه نان های مشابه این نان خوش عطر می توان به نان فطایر پنیری، نان گیسو، نان اچما و نان یوخا اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1آرد را با بیکینگ‌پودر و سبزی‌های معطر مخلوط کنید .
  • گام 2سپس روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کنید.
  • گام 3آنها را با هم همبزنید تا صاف و یک دست شوند.
  • گام 4خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید .
  • گام 5هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز کنید.
  • گام 6زیره و سیاه دانه را روی سطح صافی مانند سینی بریزید و نان ها را در داخل آنها غلت دهید .
  • گام 7سپس خمیرها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
  • گام 8بعد از گذشت یک ساعت کف سینی را چرب کنید و با دمای 180 درجه سانتی گراد نان ها را درون فر قرار دهید .
  • گام 9به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند.
  • گام 10بعد از پخت ، نان ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.
  • گام 11بعد از خنک شدن می توانید آن ها را سرو کنید.

مواد لازم:

  • آرد گندم سبوس‌دار : 120 گرم
  • سبزی‌های معطر خشک : نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان یا هسته انگور : دو قاشق غذاخوری
  • ماست دو و نیم درصد چربی : 100 گرم
  • زیره و سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir