منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان تست
  • نان تست

توضیحات

نان تست، یکی از انواع نان های معروف و پرمصرف بوده که در میان ایرانیان نیز محبوبیت خاص خود را دارد. می توانید با ترکیب چند ماده اصلی ساده و دردسترس این نان خانگی عالی و پرمصرف را در منزل تهیه و آماده کنید. نان تست را می ‌توانید با آرد سفید یا آرد نانوایی نیز طبخ کنید. البته طبخ این نان با آرد نانوایی به مقدار بیشتری آب نیاز خواهد داشت تا خمیر نان نرم شود. به طور معمول بین ۴ تا ۵ روز می‌ توانید این نان را در ظرف های در بسته نان نگهداری کنید و تازه مصرف نمایید.

از دیگر انواع نان‌ های خانگی و محبوب می توان به نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا در یک کاسه مواد خمیر مایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید.
  • گام 2۱۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید تا به عمل بیاید.
  • گام 3سپس آرد، روغن و نمک را اضافه و خوب ورز دهید.
  • گام 4خمیر را گرد کرده و در یک ظرف که چرب کرده اید بریزید.
  • گام 5درب ظرف را با یک حوله بپوشانید و به مدت ۲ ساعت خمیر را استراحت دهید.
  • گام 6سپس بر روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید.
  • گام 7خمیر را در قالب چرب شده قرار دهید و مجددا یک ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند.
  • گام 8در یک کاسه یک عدد تخم مرغ را بشکنید و با چنگال کاملا هم بزنید تا سفیده و زرده آن مخلوط شود.
  • گام 9بعد از آماده شدن خمیر و پف کردن آن، تخم مرغ را با قلم مو بر روی سطح نان بمالید.
  • گام 10فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • گام 11قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۳ لیوان
  • شکر: ۳ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • خمیر مایه: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: ۱ لیوان
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir