توضیحات
نان اسفناج را می توانید به عنوان عصرانه یا صبحانه استفاده کنید. این نان به دلیل استفاده از اسفناج دارای خواص فراوانی می باشد. خواص این نان بسیار زیاد است که نمی توان از آن سرباز زد. نان اسفناج دارای بافتی نرم و سبک می باشد که افراد در تمام سن می توانند از آن استفاده کنند. شاید یکی از مواردی که افراد مسن از آن ناراحت می باشند این است که نان هایی که از نانوایی خریداری می کنند باب دندان آن ها نیست و نمی توانند به راحتی آن را بجوند ولی نان اسفناج اینگونه نیست و به دلیل بافت نرم و سبکش مورد پسنده آن ها نیز قرار می گیرد. برای تهیه این نان شما به موادی همچون شیر، اسفناج، خمیر مایه، نمک، شکر، کره و آرد نیاز دارید. مواد اولیه ی این غذا بسیار کم خرج و پر خاصیت می باشد. اگر می خواهید برای خانواده ی خود غذایی تهیه کنید که در کنار طعم عالی آن خاصیت نیز داشته باشد از این نان استفاده کنید. همانطور که می دانید اسفناج دارای آهن فراوانی می باشد که به بیشتر مردم خوردن آن توصیه شده است. عنصر آهن یکی از مواد مورد نیاز بدن می باشد که باید تامین شود و منبع آن می تواند اسفناج باشد که کاملا طبیعی و قابل هضم است. اسفناج جزو سبزی هایی است که در ایران به وفور از آن استفاده می شود. این سبزی یکی از سبزی های پرخاصیت می باشد که در غذاهای ایرانی ها همچون آش و قورمه سبزی نیز استفاده می شود. حتی به عنوان عنصر اصلی بعضی از غذاها شناخته شده است. رول پنیر و کنجد، بورک ، نان پیاز و کلانه … از دیگر نان هایی است که می توان به راحتی آن ها را تهیه نمود.