منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مشتک یزدی
  • مشتک یزدی

توضیحات

مشتک یزدی و یا مشتوک یزدی، یک نوع صبحانه محلی و خوشمزه استان یزد می باشد. این صبحانه با مواد اولیه مقوی و سالم چون گردو، پنیر، سبزیجات، تخم گشنیز و… آماده می شود. می توانید این خوراکی خوشمزه و مقوی را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای کودکان خود نیز آماده کنید.

مشتک یزدی به معنای مشت کوچک، یک خوراکی سبک و مقوی است. علت نامگذاری این خوراکی نیز به دلیل روش تهیه آن و اندازه کوچک آن می باشد. روش طبخ و مواد این غذا، فرهنگ مردم یزد را در تهیه غذاهای سالم و مقوی نشان می دهد. البته در برخی از رسپی ها از دیگر مواد چون کنجد، ارده، زیره سبز و… نیز برای این خوراکی استفاده می کنند. شما نیز می توانید با توجه به سلیقه و ذائقه غذایی خود برخی از مواد را به این خوراکی محلی یزدی اضافه و از طعم آن لذت ببرید.

از دیگر انواع خوراکی های محلی و سبک می توان به کرامبل سیب، کلوچه خرمایی، ناگت شکلات، پیروک مرکبات، تارت گردویی، قویماق، شلکینه، بلینی، نان سیمیت و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1پیاز را پوست کرده و نگینی خرد کنید.
  • گام 2گردو را در غذاساز ریخته و میکس کنید.
  • گام 3سپس نان، پنیر، سبزیجات و پیاز را نیز به غذاساز اضافه و مواد را میکس کنید.
  • گام 4گوجه فرنگی را از وسط برش و با رنده ریز آماده کنید.
  • گام 5سپس مواد داخل غذاساز را در یک کاسه ریخته و با گوجه فرنگی مخلوط کنید.
  • گام 6تخم گشنیز را نیز در آخر به مواد اضافه و مخلوط نمایید.
  • گام 7مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر آماده شود.
  • گام 8سپس به اندازه یک گردو کوچک از مواد برداشته و در کف دست گرد و حالت بدهید.
  • گام 9تمام خمیر مشتک یزدی را به همین صورت به شکل دلخواه آماده کنید.

مواد لازم:

  • نان خشک کوبیده شده: ۱ بشقاب
  • گردو: نصف لیوان
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • پنیر: به مقدار لازم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • سبزیجات معطر: ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir