منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج
  • مربا هویج

توضیحات

هویج به عنوان میوه ای پرطرف دار در بین مردم ایران و جهان شناخته شده است. این میوه خوشمزه دارای خواص فراوانی می باشد به طوری که مردم به جز مصرف این میوه به صورت خام از مربای آن نیز استفاده می کنند. مربا هویج نیز توانسته بیشتر خواص هویج را نگهداری کند. مربای هویج همانند مرباهای دیگر دارای جایگاه ویژه ای در بین مردم است. همانطور که بیشتر مردم طرفدار مربای آلبالو هستند طرفدار مربای هویج نیز هستند شاید می تواند گفت تعداد افرادی که به مربای هویج علاقه دارند با تعداد نفرات علاقمند به مربای آلبالو برابر است. طرز تهیه این مربا بسیار آسان است و وقت کمی را می توان برای تهیه آن گذاشت. به طور کل زمان آماده سازی و زمان پخت آن باهم شاید به ۲ ساعت و نیم برسد.
شاید درست کردن این مربا و بیشتر مرباها آسان باشد ولی باید نکات پخت آن را رعایت کنید تا مربایی خوشمزه و عالی داشته باشید. یکی از مهم ترین نکاتی که باید در پخت مربای هویج رعایت کرد این است که حتما باید دوساعت با شعله ملایم بگذاریم تا مربا جا بیفتد. با اینکار می توانید از شکرک زدن مربا جلوگیری کنید. باید دقت کنید بیشتر از دو ساعت نباید مربا بجوشد زیرا اینکار هم باعث سفت شدن مربا می شود که حالت جالبی ندارد. یک عامل دیگری که باعث می شود شما به پخته شدن مربا هویج دقت کنید کپک زدن آن است زیرا اگر مربا به اندازه ی کافی نپزد باعث کپک زدن مربا می شود. در نتیجه متوجه شدید مهم ترین نکته در زمان پخت مربا شعله گاز و وقت مورد نیاز برای تهیه مربا است. تمام این نکات به شما در درست کردن مربای خوشمزه و عالی کمک می کند. اگر برای بار اول مربای شما عالی نشد نگران نباشید این می تواند برای شما تجربه شود تا بار دیگر مربای عالی درست کنید.از انواع دیگر مربا می توان به : مربا انجیر ، مربا بهار نارنج ، مربا شاه توت و مربا تمشک اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا باید پوست هویج را بگیرید زیرا باعث می شود مربای شما رنگ زیبایی داشته باشد.
  • گام 2سپس آنها را رنده می کنیم و درون قابلمه مدنظر می ریزیم.
  • گام 3در مرحله بعدی به آن شکر، هل، آبلیمو و آب را به هویج ها اضافه می کنیم.
  • گام 4سپس شعله را در حد متوسط قرار می دهیم.
  • گام 5پس از اینکه هویج ها کمی نرم شد شعله را کم می کنیم و می گذاریم مربا تا دو ساعت با شعله ملایم خوب جا بیفتد.
  • گام 6در مرحله آخر می توانیم خلال بادام را به مربا اضافه کنیم.
  • گام 7توجه داشته باشد که خلال بادام را زمانی به مربا اضافه کنید که روی شعله قرار ندارد.
  • گام 8حال می توانید مربا را در ظرف شیشه ای مورد نظر خالی کنید.

مواد لازم:

  • هویج : 500 گرم
  • شکر : 500 گرم
  • آب : 2 لیوان
  • گلاب : 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو :1 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته : در صورت تمایل مقداری
  • هل : به مقدار لازم (دلخواه)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir