منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربا انگور
  • مربا انگور
  • مربا انگور
مربا انگور
  • مربا انگور
  • مربا انگور

توضیحات

مربا انگور دستور پخت راحتی دارد و افراد علاقه مند به تهیه این مربا می توانند در فصل پاییز که فصل رسیدن این میوه شیرین است، به پخت این مربا اقدام کنند. این مربا خاصیت و انرژی بخشی فوق العاده ای دارد و یکی از محبوب ترین مرباها در بین کودکان می باشد. انگور گونه های بسیار زیادی دارد و به دو نوع انگور دانه دار و انگور بدون دانه تقسیم می شوند و میوه ای همه پسند محسوب است. این میوه سرشار از پتاسیم و فسفر  بوده و کاملا شیرین است. شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوه ها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند.

علاوه بر این از انگور در تهیه خورش ها و ترشی ها نیز استفاده می شود. کشمش به انگور خشک شده گفته می شود که به اندازه انگور شیرین است و اکثرا همراه با آجیل ها و یا همراه با پلوهای شیرین به کار می رود. انگور با توجه به گونه ای که دارد در رنگ های سبز، زرد و قرمز یافت می شود. تمامی این انگورها را با توجه به میل و سلیقه خود می توانید در پخت مربا به کار بگیرید. البته بهتر است که در پخت این مربا، از انگور بدون دانه استفاده کنید تا مربا به پخت کمتری احتیاج داشته باشد و دیگر نیازی نباشد که دانه های آن را جدا کنید. مربا انگور باید قوام و غلظت کافی داشته باشد. زمانی که مربا شروع به خنک شدن می کند غلظتش افزایش پیدا می کند؛ پس مناسب این است که قبل از خنک شدن مربا آن را کمی رقیق تر از روی حرارت بردارید. از انواع مرباهای مشابه می توان به مربا زردآلو، مربا توت فرنگی ، مربا لیمو شیرین و مربا گلابی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.
  • گام 2برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.
  • گام 3زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنک تر شود؛
  • گام 4سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.
  • گام 5شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.
  • گام 6تا زمانی که شربت قوام پیدا می کند انگورها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.
  • گام 7اجازه دهید به مدت 20 الی 30 دقیق انگورها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.
  • گام 8قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • گام 9اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرف های شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم:

  • انگور:500 گرم
  • شکر: 500 گرم
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
  • آب: سه پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir