توضیحات
قابلی پلو و یا کابلی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف افغانستان می باشد. این پلوی خوشمزه و مجلسی در ازبکستان و ایران نیز بسیار معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد. مواد اصلی برای طبخ این غذا برنج، گوشت گوسفند، کشمش، خلال پسته، خلال بادام و ادویه های خاص می باشد که عطر و بوی یک پلوی ویژه و مجلسی را فراهم می کند.
قابلی پلو، این غذای مقوی و شیرین را می توانید در وعده ناهار تهیه و سرو کنید. همچنین می توانید در وعده شام و برای مهمانان خود نیز یک پلوی معروف و متفاوت را طبخ نمایید. این غذا تقریبا شبیه قیمه نثار و چلو گوشت قزوینی می باشد.
از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به پسته پلو، پلو مخلوط به و هویج، خلال پلو، گمنه، مچبوس مرغ، تباهگ و… اشاره کرد.