سوپ دلمه

سوپ ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه
  • سوپ دلمه

توضیحات

سوپ دلمه نوعی پیش غذااست که در کشور ارمنستان سرو می شود. برای تهیه این سوپ از مواد اصلی همچون فلفل دلمه ای ،گوشت چرخ کرده، گوجه، روغن زیتون، ریحان و پونه و جعفری استفاده می شود.

اگر از طرفداران دلمه هستید قطعا از این سوپ نیز لذت خواهید برد.مواد داخل این سوپ همانند دلمه است و البته می توانید تا حدودی مواد داخل آن را تغییر دهید.این سوپ در فصل های سرد سال می تواند گزینه خوبی باشد.این غذا به دلیل مواد مغذی که داخل آن است می تواند به عنوان یک غذای کامل مورد استفاده قرار بگیرد.

سوپ ها در ظاهر غذای ساده ای به نظر می رسند اما اگر نکات کلیدی آنها را رعایت کنید یک سوپ خوشمزه خواهید داشت.در اینجا به چند نکته مهم از آن اشاره می کنیم.

تکنیک هایی برای درست کردن یک سوپ خوشمزه

۱- حتما از مواد اولیه تازه برای تهیه سوپتان استفاده کنید. البته استفاده از بعضی از سبزیجات کنسروی یخ زده مثل نخود فرنگی و ذرت ایرادی ندارد.

۲- اگر سوپتان سرد شده باید آن را در ظرف سرد سرو کنید.

۳- سوپ را از یک روز قبل تهیه کنید و وقتی سرد شد چربی روی آن را با قاشق بردارید. با این روش سوپ کم چرب تری خواهید داشت.

۴- اگر سوپتان شور شد یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵ دقیقه پخت روی حرارت کم آن را از روی حرارت بردارید.

۵- برای اینکه سوپ غلیظ تری داشته باشید مقداری از سوپ را در غذاساز بریزید و پوره کرده و به قابلمه برگردانید.

۶- خامه نیز باعث غلیظ شدن سوپ می شود.

علاوه بر این سوپ شما در سایت خوردنی ها با انواع دیگری از سوپ های خوشمزه همچون : سوپ قارچ و هویج ، سوپ کاری مرغ و نارگیل ،سوپ سبزیجات رژیمی و سوپ جو قرمز آشنا می شوید.

مراحل:

  • گام 1قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید .
  • گام 22 قاشق روغن داخل آن بریزید و بگذارید کمی داغ شود.
  • گام 3پیاز خرد شده(دایس شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.
  • گام 4گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
  • گام 5گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.(لایه بیرونی تغییر رنگ دهی).
  • گام 6فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
  • گام 7رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
  • گام 8در قابلمه دیگری برنج را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
  • گام 9زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید.
  • گام 10در قابلمه را بگذارید و  اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
  • گام 11هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید.
  • گام 12وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : 450 گرم
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان دلخواه
  • فلفل سیاه : به میزان دلخواه
  • پیاز خرد شده : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : 3/4 فنجان
  • فلفل دلمه ای سبز خرد شده : 3/4 فنجان
  • گوجه خرد شده : 400 گرم
  • رب گوجه فرنگی : 1 فنجان
  • آب گوشت : 2 فنجان
  • جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • برگ ریحان خشک شده : 1/2 قاشق چایخوری
  • پونه کوهی خشک شده : 1/4 قاشق چایخوری
  • برنج : 1 فنجان
  • پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین : (در صورت تمایل)
  • سیر خرد شده : 2 حبه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir