منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه
  • سس قارچ بدون خامه

توضیحات

سس قارچ بدون خامه یک چاشنی لذیذ برای غذاهایی همچون استیک، رست بیف، مرغ های گریل شده و انواع هات داگ و ساندویچ گرم، ماکارونی، لازانیا و پاستا است. سس قارچ در واقع از زیر مجموعه های سس ولوته می باشد.این سس احتمالا متعلق به فرانسه می باشد. مواد اولیه برای تهیه این سس خوشمزه قارچ، نمک و فلفل، شیر، کره و آرد سفید است. به این چاشنی در صورت دلخواه می توانید خامه و شیر نیز بیفزایید. اما حواستان باشد که حسابی چرب و چیلی می شود و در مصرف آن باید احتیاط کنید.

برای آماده کرده سس قارچ تند باید در آن مقدار زیادی فلفل چیلی بریزید. اگر می خواهید سس قارچتان طعم ملایمی داشته باشد به آن فلفل معمولی بیفزایید. قارچ ها را در آب و نمک قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه تمیز بشویید و آبکش کنید.

زمانی که قارچ ها را همراه با نمک، کره و فلفل در تابه حرارت می دهید به هیچ عنوان نباید در تابه را بگذارید چون باعث آب انداختن قارچ ها و بدمزه شدن سس می شود.
اگر می خواهید سس خامه ای تهیه کنید آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید. و این مایه را در زمان هم زدن به قارچ ها اضافه کنید. خامه ، عطر و مزه سس قارچ را فوق العاده خوشمزه می کند. می توانید به جای یک پیمانه شیر از نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه خامه استفاده کنید. اگر نمی خواهید در سس قارچتان شیر بریزید می توانید از ۲۰۰ گرم خامه و ۲ قاشق غذاخوری ماست استفاده کنید.

از انواع دیگر سس می توان به : سس تارتار ، سس آلفردو ، سس فرانسوی و سس مایونز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1قارچ را به همراه 3 قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که نرم شود و آب آن کشیده شود.
  • گام 2سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کنید، کمی تفت دهید و کنار بگذارید.
  • گام 3آرد را در شیر سرد حل کنید.
  • گام 4سپس کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد حل شده در شیر را به تابه اضافه کنید.
  • گام 5نمک و فلفل را بیفزایید و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن ادامه دهید.
  • گام 6در نهایت قارچ را به سس سفید اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
  • گام 7در صورت تمایل برای طعم بهتر از 2 قاشق خامه می‌توانید در روند پخت بهره ببرید.

مواد لازم:

  • قارچ : 300 گرم(اسلایس شده)
  • کره : 3 قاشق غذاخوری
  • شیر سرد : 2 و 1/2 پیمانه
  • آرد : 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir