منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم
  • سس سوپریم

توضیحات

سس سوپریم یکی از سس های اصیل و سنتی فرانسه است. این سس با استفاده از خامه سنگین درست می شود. از ترکیب کردن سس ولوته، سس بشامل و غربال آن ها می توان سس سوپریم تهیه کرد. مواد اولیه برای تهیه سس سوپریم، آرد، کره، آب گوشت و زرده تخم است. بنابر سلیقه تان می توانید به این سس آب لیمو ترش تازه و قارچ خرد شده نیز بیفزایید. می توانید عصاره مرغ یا آب مرغ را جایگزین آب گوشت کنید. برای تهیه سس سوپریم با عصاره مرغ از دستور زیر استفاده کنید:
ابتدا خامه را به روش بن ماری مقداری گرم کنید اما حواستان باشد خامه نجوشد فقط کمی شل شود. در یک تابه کره را ذوب کرده و به آن آرد سفید بیفزایید و آن ها را آهسته آهسته هم بزنید و حواستان باشد تا آرد گلوله نشود. بعد از اینکه آرد را کمی تفت دادید و رنگ کره هم تغییر کرد عصاره مرغ را به آن بیفزایید و به آن فرصت دهید تا روی شعله کم بجوشد. سس را حسابی هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی حجم آن به یک سوم اولیه رسید به آن ادویه، خامه و کمی آب لیموترش بیفزایید و کاملا مخلوط کنید.
این سس یکی از مشتقات سس ولوته است. ولوته یکی از سنتی ترین و پایه ای ترین سس های فرانسوی است. این سس یکی از ۵ سس اصلی است که در آشپزی فرانسوی به کار می رود. برای تهیه ولوته باید مقداری از عصاره گوشت، مرغ یا ماهی را همراه با کره، آرد و نمک و فلفل مخلوط کنید. سس ولوته را غالبا همراه با غذاهای دریایی سرو می کنند.
از انواع دیگر سس های موجود در خوردنی ها می توان به : سس تارتار ، سس آلفردو ، سس باربیکیو و سس فرانسوی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1کره را آب کرده و همراه با آرد تفت دهید.
  • گام 2آرد را تا جایی تفت دهید که فقط بوی خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ ندهد.
  • گام 3حرارت را کم کنید و آرام آرام آب گوشت را بیفزایید .
  • گام 4آب گوشت را کم کم اضافه کنید ، به این صورت که ابتدا مقداری بریزید و مواد را هم بزنید پس از آنکه مقداری مخلوط شد مجدد سری بعد را بریزید.
  • گام 5سپس آنقدر هم بزنید تا سس یکنواخت شود و آرد گلوله گلوله شده در آن دیده نشود.
  • گام 6زرده تخم مرغ را همراه با کمی نمک حسابی هم بزنید تا بافت آن از هم باز شود.-
  • گام 7سپس آن را به تدریج داخل سس بریزید.
  • گام 8هم زدن را ادامه دهید و بعد از اینکه مخلوط ۱ الی ۲ جوش خورد به آن نمک و فلفل سفید را بیفزایید.
  • گام 9غلظت سس را تست کنید اگر به مقدار که می خواستید رسیده بود از روی گاز بردارید.
  • گام 10در نهایت سس را کناری بگذارید و خامه را به آن بیفزایید و مجدد مقداری هم بزنید.
  • گام 11اجازه دهید که مقداری از حرارت بیفتد سپس سرو کنید.

مواد لازم:

  • آب گوشت: 2پيمانه (400 میلی لیتر)
  • كره : 100گرم
  • آرد گندم: 2قاشق سوپخوري
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • خامه : 100 گرم
  • نمك : به مقدار لازم
  • فلفل سفيد : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir