منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو
  • سس آلفردو

توضیحات

سس آلفردو یک چاشنی فوق العاده خوشمزه ایتالیایی است. مواد اولیه برای تهیه این سس کره، سیر، پنیر پارمزان، خامه و… است. سس آلفردو بسیار سنگین است. این سس را همراه با غذاهایی همچون میگو، مرغ، انواع گوشت ها و پاستاها سرو می کنند.

تهیه این سس خوش طعم بسیار ساده و راحت است و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. می توانید آن را با مواد اولیه ای که در دسترس دارید تهیه کنید. سس ها طعم دهنده ها و چاشنی های اساسی و مهم غذا هستند.

نکاتی برای خوشمزه تر کردن سس آلفردو

۱- می توانیم از ۱ عدد سیر یا ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر در تهیه این سس استفاده کنیم.

۲- اگر دوست داشتید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.

۳- سس آلفردو را با مقداری ریحان تازه یا جعفری تزئین کنید.

۴- می توانید خامه را جایگزین شیر ولرم کنید.

۵- برای جلوگیری از گلوله شدن سس، شیر را به تدریج اضافه کرده و آن را سریع هم بزنید.

۶- اگر پس از مخلوط کردن و هم زدن مداوم سس همچنان گلوله در سس آلفردو مشاهده شد کافی است آن را از صافی رد کنید.

۷- اگر می خواهید طعم واقعی سس آلفردو را بچشید آن را به صورت گرم همراه با غذا سرو کنید.

اگر به تهیه سس و دستور پخت انواع چاشنی ها علاقه دارید می توانید به دستور تهیه سس پیتزا، سس فرانسوی، سس تند، سس کچاپ، سس باربیکیو و سس ماست که در سایت خوردنی ها قرار داده ایم سری بزنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک تابه کره را کمی تفت دهید.
  • گام 2سیر رنده شده را با کره تفت دهید.
  • گام 3آرد را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا مایع غلیظی شود و گوله گوله نشود.
  • گام 4مایع را به کره اضافه کنید.
  • گام 5خامه را در یک قابلمه گرم کنید.
  • گام 6به آن نمک و فلفل بیفزایید.
  • گام 7پنیر پارمزان را به خامه اضافه کرده و حسابی هم بزنید.
  • گام 8دقت کنید که سس گوله نشود.
  • گام 9سپس خامه را به کره اضافه کنید.
  • گام 10مایه سس را ۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید. سپس  گاز را خاموش کرده و کمی جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.

مواد لازم:

  • سیر : 1 قاشق غذا خوری
  • آرد : 2 قاشق غذا خوری
  • کره : 1/4 فنجان
  • خامه غلیظ : 1/5 فنجان
  • شیر پرچرب : 1/5 فنجان
  • پنیر رنده شده پارمزان : 1/2 فنجان
  • نمک دریایی : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir