منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو
  • سالاد کاهو

توضیحات

سالاد کاهو یکی از بهترین و لذیذ تربن سالادها است. شاید تا به حال این سوال برایتان پیش آمده باشد که خوردن سالاد قبل از غذا بهتر است یا در هنگام غذا خوردن و یا بعد از غذا؟ برای پاسخ به این سوال باید بدانید که زمان خوردن سالاد ها را بر اساس وزن افراد و چاقی و لاغر بودن آن ها تعیین می کنند. خوردن سالاد ها به همه گروه های سنی توصیه می شود. فقط باید دقت شود، افرادی که اضافه وزن دارند باید سالادها را بیست دقیقه قبل از غذا یا حداقل همراه غذا مصرف نمایند. افراد لاغر باید سالادها را حداقل یک تا دو ساعت بعد از غذا میل نمایند. افرادی که تناسب اندام دارند می توانند هر زمان که میل داشتند سالادها را مصرف نمایند.
سالادها انواع مختلفی دارند که هر کدام به میزان متفاوتی چربی و کلسترول دارند. بنابراین افرادی که اضافه وزن دارند باید از خوردن سالادهای پر چرب پرهیز کنند. سالاد فصل یکی از پر طرفدار ترین سالادها یی است که در بیش تر رستوران ها به نام سالاد فصل معروف است و در اصل همان سالاد کاهو می باشد. از انواع کاهو مانند کاهو چینی و رسمی به همراه گوجه و خیار برای تهیه این سالاد استفاده می شود. کاهو های مورد استفاده در این سالادها از خواص و مواد مغذی مشابهی بر خوردارند و همه آن ها ویتامین A,C، منیزی و کلسیم دارند. جالب است بدانید برگ های تیره کاهو از خواص زیادی نسبت به برگ های روشن آن بر خوردار است اما دقت داشته باشید که برگ های روشن چون دارای فیبر بیش تری است بنابراین برای رفع یبوست و کلسترول خون مفید است. اگر با مصرف این سالاد دچار نفخ می شوید آن را با گشنیز یا رازیانه میل نمایید.
از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد کنگر ، سالاد سبزیجات ، سالاد هفت لایه و سالاد سزار اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا کاهو را شسته و به ابعاد کوچک خرد کنید.
  • گام 2داخل ظرف مستطیل شکل یا یک ظرف گود بریزید .
  • گام 3سپس هویج ها را پخته و پس از پخت به صورت خلال در آورید .
  • گام 4پس از آنکه خلالی کردید هویج ها را در دو طرف ظرف بریزید.
  • گام 5لوبیا چیتی هایی را که از قبل پخته اید را در کنار هویج ها بریزید.
  • گام 6خیار شور ها را نگینی خرد کرده و در وسط ظرف بگذارید.
  • گام 7اطراف خیارشور را با کلم قرمز ریز شده تزئین کنید.
  • گام 8در نهایت آبلیمو و سس مایونز و نمک و فلفل را با یکدگیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  • گام 9سپس در ظرف مخصوص ریخته و سرو کنید.

مواد لازم:

  • کاهو تازه : ۱ عدد
  • هویج :۱ عدد
  • لوبیا چیتی پخته شده : ۲ تا ۳ قاشق
  • کلم قرمز : به مقدار لازم
  • خیار شور : ۳ تا ۴ عدد
  • سس مایونز : نصف استکان
  • ماست پر چرب: نصف استکان
  • آبلیمو : ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک : به اندازه کافی
  • فلفل : به اندازه کافی

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir