منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
  • سالاد قالبی
  • سالاد قالبی

توضیحات

سالاد قالبی یکی از انواع سالاد هایی ست که می توانید با هر موادی که در دسترس دارید آن را تهیه کنید و توسط قالب جلوه زیبایی به آن دهید. گاهی اوقات خوب است به جای سالادهای همیشگی و تزئینات ساده شکلی خاص و زیبا به آنها بدهیم و سفره های خود را زیبا کنیم. در تهیه این سالاد بیشتر از موادی استفاده می شود که قابلیت شکل دادن داشته باشند مثل کلم قرمز و کلم سفید که اگر فشرده هم شوند شکل و خاصیت خود را از دست نمی دهند و مانند کاهو پژمرده نمی شوند. در سالادی که می خواهیم برایتان توضیح دهیم از کلم استفاده می شود. در اینجا به تعدادی از خواص کلم اشاره می کنیم. کلم انواع مختلفی دارد مانند گل کلم، کلم برگ، کلم بروکلی و کلم بروکسل. در اینجا می خواهیم راجع به کلم برگ صحبت کنیم که در دو رنگ سفید و قرمز موجود است. معولا نوع سفید آن برای تهیه کلم پلو و یا دلمه کلم بیشتر کاربرد دارد و نوع قرمز آن برای تهیه سالاد استفاده می شود. کلم منبع غنی ویتامین ث، گلوتامین و اسیدهای آمینه است. تجمع پلاک‌های چربی بر دیواره رگ‌ ها به صورت یکنواخت انجام نمی‌شود و احتمال تجمع چربی در نواحی که رگ‌ها خم می شوند یا به چند شاخه تقسیم می شوند را کم می کند. اگر می خواهید پوست باطراوت و سیستم ایمنی قوی داشته باشید که با انواع بیماری ها مقابله کند، مصرف کلم برگ را فراموش نکنید. این گیاه سرشار از سولفور و ویتامین C است. افرادی که گیاهان چلیپایی مصرف می نمایند، احتمال ابتلاء به سرطان پروستات و سرطان ریه در آنها نسبت به افرادی که حتی از گیاهان دیگر استفاده می نمایند کاهش می یابد. طبق تحقیقات زنانی که گیاهان خانواده براسیکا را به میزان زیاد مصرف می نمایند، احتمال ابتلاء به سرطان سینه در آنهاکاهش می یابد.ویتامین C و سولفور موجود در کلم سموم و اسید اوریک را که علت اصلی آرتریت، بیماری پوستی، روماتیسم و نقرس است، از بدن دفع می کند. در ادامه توجه شما را به طرز تهیه سالاد انار، سالاد کلم و سالاد اندونزی جلب می کنیم.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا قالب را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند.
  • گام 2تمام مواد سس رادر یک ظرف گود ریخته و خوب مخلوط میکنیم .
  • گام 3نمک وفلفل را به اندازه دلخواه اضافه کرده ،خوب هم می زنیم و سس را کنار میگذاریم.
  • گام 4کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم.
  • گام 5سپس سیب زمینی و خیار شور را با مقداری از سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .
  • گام 6سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم
  • گام 7در آخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم
  • گام 8در نهایت کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل دو ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .
  • گام 9زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی آن برمیداریم.

مواد لازم:

  • کلم قرمز بسیار ریز خرد شده : 2 لیوان
  • سیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده :1لیوان
  • خیار شور خرد شده نگینی :1 لیوان
  • ذرت پخته شده :1لیوان
  • هویج رنده شده : نصف لیوان
  • شوید تازه و خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  • مواد سس:
  • سس خردل : 2 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز :1 لیوان
  • ماست چکیده سفت وشیرین :1لیوان
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو : 3 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir