سالاد سیب زمینی

سالاد , شام , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی
  • سالاد سیب زمینی

توضیحات

سالاد سیب زمینی یکی از ساده ترین و پر طرفدارترین خوراکی هایی است که اکثر اوقات در منزل هر فردی سرو می شود. معمولا این سالاد کم کالری مورد استقبال اکثر خانواده ها قرار می گیرد. همان طور که از نام این سالاد مشخص است، سیب زمینی یکی از مواد اصلی این سالاد می باشد. سیب زمینی یک ماده غذایی است که معمولا در خانه هر فردی پیدا می شود. بنابراین این سالاد را می توانید با کم ترین هزینه و کم ترین زمان ممکن تدارک ببینید و از خوردن آن لذت ببرید.
برای مصرف سالاد زمان های خاصی با توجه به وزن افراد در نظر گرفته شده است. افرادی که اضافه وزن دارند باید سالاد را بیست دقیقه قبل از غذا مصرف نمایند. افراد لاغر باید سالاد ها را یک تا دو ساعت بعد از غذا میل نمایند.
سیب زمینی ماده ای غنی از پتاسیم است. این ماده غذایی از خاصیت آنتی اکسیدانی برخوردار است. این ماده سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند و از ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان پیش گیری می کند. ورم های داخلی را کاهش می دهد و به عملکرد مغز کمک می کند و درد ناشی از آرتروز را کاهش می دهد.
این سالاد همانند دیگر سالاد ها دارای طبع سردی است که می توانید آن را با فینگر فودها سرو نمایید. در سرو غذا ها برای داشتن سفره ای زیبا باید به تزئینات آن نیز توجه کنیم‌. برای تزئین این سالاد نیز می توانید ابتکار خرج دهید مثلا می توانید از کاهو استفاده کنید. تزئین با کاهو نیز به این صورت است که برگ های کاهو را ریز کرده و در ظرف گذاشته یک عدد گوجه فرنگی را به صورت پره های پرتقال در آورید و در وسط سالاد به صورت گل بگذارید و مغز کاهو درسته را در وسط آن فرو ببرید.
از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد سیب زمینی و اسفناج ، سالاد سبزیجات ، سالاد روسی و سالاد اندونزی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1سیب زمینی پخته شده را به صورت چهار گوش خرد می کنیم .
  • گام 2سپس هویج پخته شده را مانند سیب زمینی ها، به صورت مربعی شکل در می آوریم.
  • گام 3کاهو را هم خیلی ریز به صورت فنری خرد می کنیم .
  • گام 4سپس گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده کنار می گذاریم .
  • گام 5پیاز را هم حلقه نازک کرده حلقه ها را از داخل هم بیرون آورده کنار می گذاریم .
  • گام 6ظرف بلور مناسبی را تهیه می کنیم.
  • گام 7اول سیب زمینی ها را در اطراف ظرف می چینیم به طوری که وسط آن خالی باشد .
  • گام 8سپس کاهو ها را در وسط ظرف ریخته ظرف را پر می کنیم .
  • گام 9هویج ها را در چهار طرف ظرف روی سیب زمینی ها می چینیم.
  • گام 10در وسط گوجه فرنگی ها را به صورت دایره نهاده و حلقه های پیاز را روی آن ها می گذاریم.
  • گام 11سس و آبلیمو ترش را مخلوط کرده کمی شکر به آن افزوده و روی سالاد می ریزیم.
  • گام 12سالاد شما آماده سرو است.

مواد لازم:

  • سیب زمینی : ۴ عدد
  • هویج پخته شده : ۴ عدد
  • کاهوی خرد شده :۱۰۰ گرم
  • سس مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه یا نارنج : ۳قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط :۱ عدد
  • گوجه فرنگی : ۳ عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir