منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد
  • رول پنیری و کنجد

توضیحات

رول پنیری و کنجد از پیراشکی های مربوطه کشور ترکیه می باشد. این نان در ترکیه از طرفداران بیشماری برخوردار است. برای تهیه این نان از خمیر پوچا استفاده می کنیم. ولی در این دستور پخت آن را به صورت رول شده استفاده می کنیم. با رول کردن این خمیر می توانید ظاهری زیبا به نان بدهید. ماده اصلی این نان پنیر و کنجد است که جزوه مواد اولیه ی مورد علاقه مردم ترکیه می باشد. برای تهیه این نان شما نمی خواهد کار زیادی انجام دهید و طرز تهیه ی آن مشابه دیگر نان های ساده می باشد. این نان جزو نان های مغزدار است که داخل ان از موادی همچون پنیر، سیب زمینی و سس گوشت چرخ شده استفاده می شود. این نان خیلی شبیه به پیراشکی است که ما ایرانیان آن را تهیه می کنیم. این نان خودش به تنهایی دارای طعمی عالی و خوشمزه می باشد که احتیاج به افزودن هیچ چاشنی ندارد. اضافه کردن انواع چاشنی بستگی به خودتان دارد و براساس ذائقه خود می توانید از انواع چاشنی ها استفاده کنید. دستور پختی که در ادامه توضیح داده ام مشابه دستور پخت مردم ترکیه می باشد. شما نیز می توانید با استفاده از دستور پختی که در ادامه توضیح داده ایم و با رعایت نکات می توانید به راحتی این نان را در منزل تهیه کنید. در ترکیه از این نان برای صبحانه استفاده می کنند شما نیز می توانید از آن به عنوان صبحانه و عصرانه استفاده کنید. اگر به ترکیه سر بزنید حتما در طی مسیر با نانوایی هایی روبه رو می شوید که از این نان ها برای فروش استفاده می کنند و شما در طی مسیر می توانید از این نان خوشمزه میل کنید. کرپ ، نان کشمشی، نان خرمایی و نان آچما از انواع نان های خوشمزه و خوش طعم می باشد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1یک استکان آب، خمیر مایه، شکر و ٢ قاشق از آرد را باهم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند.
  • گام 2سپس آن را با بقیه مواد خمیر مخلوط کنید.
  • گام 3سپس به خمیر یک ساعت استراحت بدهید تا حجیم شود.
  • گام 4خمیر را روی میز پهن کنید و روی آن کره بمالید.
  • گام 5پنیر خرد شده را روی خمیر بریزید و سپس رول کنید.
  • گام 6رول های خمیری را ابتدا در شیر و بعد در کنجد بغلتانید.
  • گام 7رول ها را روی سینی فر با فاصله قرار دهید.
  • گام 8سپس روی آنها را کره بمالید و داخل فر قرار دهید تا بپزد.(تا زمانی که خمیرها طلایی شود).
  • گام 9برای پخت 20 دقیقه زمان لازم است.

مواد لازم:

  • آب (خیلی سرد نباشه) : ١ لیوان
  • شیر : ١ لیوان
  • روغن مایع : ١ لیوان
  • (ساشه) خمیر مایع خشک : ١ پاکت
  • آرد : ۵-۶ لیوان
  • شکر : ٢ قاشق غذاخوری
  • نمک : ١ قاشق مربا خوری
  • پنیر سفید : به مقدار لازم
  • پنیر موزارلای ترکی کاشار : به مقدار لازم
  • کره : ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد : مقداری برای رومال

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir