ترشی پیاز

مربا و ترشی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز
  • ترشی پیاز

توضیحات

ترشی پیاز یکی از ترشی های معروف است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. پیاز از قدیمی ترین سبزیجاتی محسوب می شود که مورد استفاده افراد بوده و در گذشته به عنوان یک طعم دهنده به غذاها استفاده می شده و به خاطر ارزش بالای آن در تجارت ها و معاملات نیز از آن استفاده می کرده اند.پیاز خاصیت بسیار زیادی دارد و همه افراد کم و بیش با خواص آن آشنایی دارند.طعم خاص و تند پیاز شاید مورد علاقه بسیاری از افراد نباشد در نتیجه با پختن پیاز و استفاده از پیاز در انواع غذا ها بخصوص خورش ها که ادویه های مناسب دارند می توانید طعم تند آن را تا حدی کم کنید و از فواید آن بهره مند شوید.اگر هم علاقه‌ای به پیاز پخته ندارید، می‌توانید آن را ریز رنده یا از آب آن در غذاها استفاده کنید. بعلاوه پیاز را می توانید به طور خام در کنار غذا ها و یا در انواع سالاد ها میل کنید در غیر این صورت به شما توصیه می کنیم ترشی پیاز را تهیه کرده و آن را در برنامه غذاییتان قرار دهید.پیاز خام، برای پوست، موهای سر، کلیه ها و مثانه مفید است .از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است.پیاز برای کاهش قند خون, جلوگیری از سرطان روده, تقویت استخوان ها, درمان زخم ها و بیماری های عفونی معده, تسکین درد مفاصل, کاهش حساسیت ها, کمک به گردش خون, لاغری و همچنین سرماخوردگی مفید واقع شده است.پیاز علاوه بر ارزش تغذیه ای و مصارف آشپزی گفته شده در زمینه دارویی درمانی نیز مورد توجه قرار گرفته است به طوری که به دلیل آنتی بیوتیک فراوانی که دارد باعث تقویت سیستم دفاعی بدن در مقابل انواع بیماری ها می شود.علاوه بر پیاز شربت گرفته شده از پیاز نیز مانند خود پیاز فایده های زیادی دارد که بیشتر برای سرماخوردگی و رفع درد های عصبی بهترین درمان است.

از انواع دیگر ترشی می توان به : ترشی سیر ، ترشی سبزیجات ، ترشی کدو و پیاز و ترشی زردآلو اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا نعناع و سیرها را بشویید و آنها را به قطعات کوچک تر خرد کنید.
  • گام 2پیاز ها را نیز پوست کنده و تمسز بشویید.
  • گام 3ظرفی شیشه ای مناسب را آماده کنید و بعد مقداری پیاز را در ته ظرف بچینید
  • گام 4سپس مخلوط نعناع و سیر را روی آن بریزید.
  • گام 5بعد مجدد پیاز گذاشته و دوباره روی آن را با نعناع و سیر پرکنید.
  • گام 6این عمل را تکرارکنید تا تمامی مواد در شیشه ریخته شوند.
  • گام 7بعد از پرشدن شیشه با سرکه روی مواد را بپوشانید.
  • گام 8شیشه را در مکان مناسبی بگذارید تا ترشی جا بیفتد و بعد می توانید آن را به یخچال منتقل کنید.

مواد لازم:

  • پیاز: 2 کیلو
  • سیر: 500 گرم
  • نعناع تازه: 1 کیلو
  • سرکه: مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir