توضیحات
ترشی غوره یکی از انواع ترشی ها در ایران می باشد که قبلا توسط بانوان در منزل درست می شد ولی امروزه با گذشت زمان بیشتر توسط کارخانه ها تولید می شود. ترشی غوره برای افرادی که به ترشیجات علاقه دارند بسیار لذیذ و عالی می باشد. اگر شما هم جزو افرادی هستید که به دنبال مواد خوراکی ترش هستید ما این ترشی را به شما پیشنهاد می کنیم. بهترین زمان برای درست کردن این ترشی در اوایل فصل پاییز یعنی در شهریور می باشد. برای تهیه این ترشی روش های مختلفی وجود دارد که ما در اینجا ساده ترین روش را توضیح می دهیم. بهتر است برای درست کردن این ترشی از انگورهای بی دانه مانند عسگری استفاده کنید زیرا در زمان مصرف دانه انگورها مطمئنا شما را اذیت می کنند. به جزء انگورهای بی دانه می توانید از هر نوع انگوری استفاده کنید.
برای نگهداری انواع ترشیجات باید از ظروف شیشه ای استفاده کنید. بعضی افراد از ظروف پلاستیکی برای تهیه ترشیجات استفاده می کنند که این اشتباه است زیرا در بعضی موارد باعث تولید مواد سمی و مضری می شود. در تهیه این غوره می توانید به جای استفاده از سرکه سفید از آب خود انگور استفاده کنید تا طعم آن نیز خوشمزه و عالی شود. همچنین برای جلوگیری از کپک زدن غوره ترشی می توانید شیشه را داخل آبجوش بجوشانید تا هوای آن خارج شود. حتما باید سرکه روی غوره ها را کاملا بپوشاند در نتیجه باید مقدار کافی سرکه بریزید و روی آن را با برگ مو بگیرید. از این ترشی می توانید در کنار انواع غذاها به خصوص خورش بادمجان و خورش مسمای کدو استفاده کنید. انگور استفاده شده در این ترشی بسیار پرخاصیت می باشد که نمی توانید از آن بگذرید. انگور به عنوان یکی از میوه های مفید و پرخاصیت شناخته شده است. نه تنها دانه های انگور بلکه برگ و هسته ی آن نیز مورد استفاده است. به طور کلی انگور دارای خواص درمانی می باشد که باعث کاهش علائم پیری و سرطان می باشد.از انواع دیگر ترشی در خوردنی ها می توان به : ترشی آلبالو و ترشی بامیه اشاره کرد.