توضیحات
در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه ترشی سیر که ترشی پرطرفداری است آشنا کنیم.بیشتر افراد به ترشی سیر علاقه دارند و مصرف آن را در کنار بعضی از غذاها بسیار دوست دارند. سیر با توجه به عطر و طعم ویژه ای که دارد باب طبع بسیاری از افراد است. به خصوص وقتی که همراه با سرکه مصرف شود. سیری که مدت زمانی داخل سرکه قرار گرفته باشد طعم لذیذ و خوشایندی دارد. از مواد موجود در ترشی سیر می توان به سیر ، سرکه ، فلفل دلمه ای ، شکر ، دانه کرفس و پودر خردل اشاره کرد. حتما برای شما هم جالب است که ابتدا برای تهیه این ترشی سرکه و شکر با هم جوشانده می شوند. قرار دادن دانه های کرفس و پودر خردل داخل کیسه ای در مخلوط سرکه و شکر طعم ویژه ای به آن ها خواهد داد. برای تهیه این ترشی از فلفل دلمه ای قرمز استفاده می شود و در کنار سیر ترکیب رنگی خوبی ایجاد می کند. گفتیم که ماده اصلی این ترشی سیر است که در این جا تصمیم داریم شما را با برخی از خواص این گیاه مفید آشنا کنیم. حتما شما هم شنیده اید که خواص دارویی سیر بسیار بیشتر از چیزی است که در آشپزی از آن استفاده می شود. یکی از مواردی که سیر در پخت و پز استفاده می شود این است که عطر و طعم ویژه ی آن باعث افزایش اشتها می شود. مصرف سیر باعث جلوگیری از آلزایمر می شود. تسکین دهنده اعصاب و آرامش بخش است. مصرف سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و با بیماری های تنفسی و عفونی مبارزه می کند و این به دلیل وجود خواص آنتی اکسیدانی در سیر است. هم چنین سیر به دلیل دارا بودن ماده آلیسین باعث جلوگیری از بروز سرماخوردگی می شود. هم چنین فشار خون را کاهش داده و از بروز بیماری های قلبی نیز جلوگیری می کند.
ازانواع دیگر ترشی می توان به : ترشی سالادی ، ترشی زردآلو ، ترشی هویج و ترشی بندری اشاره کرد.