ترشی خرفه

مربا و ترشی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ترشی خرفه
  • ترشی خرفه

توضیحات

ترشی خرفه یکی از ترشی های سبزیجات خوشمزه است.خرفه گیاهی با برگ های سبز و ساقه ی مایل به رنگ قرمز و سرشار از خواص دارویی و درمانی است که به عنوان یکی از چاشنی های غذایی نیز محسوب می شود.خرفه که گیاهی خودرو است را می توان هم به صورت خام و هم به صورت پخته مصرف کرد. این گیاه که در بین مردم نوعی علف هرز شناخته می شود سرشار از مواد معدنی است، به طوری که منبع خوبی برای پتاسیم به شمار می رود و به تنظیم فشار خون کمک فراوانی می کند.طبیعت گیاه خرفه سرد است و معمولا در تمامی نقاط یافت می شود، اما نوع وحشی این گیاه در مناطق شمالی و همچنین شهرهایی مانند تهران و اراک رشد می کند. زمان کاشت خرفه در اردیبهشت ماه است و به آبیاری مرتب و منظم نیاز دارد.خرفه به دلیل طبع سردی که دارد تسکین دهنده بیماری های معده و کبد است و همچنین در رفع سردرد های شدید موثر است.علاوه بر برگ های گیاه خرفه از تخم این گیاه درتهیه انواع شیرینی ها و نان ها بخصوص نان های کشمشی یا برنجی استفاده می شود. خرفه علاوه بر خاصیت های گفته شده سرشار از ویتامین های A ، C و E است و در جلوگیری از خونریزی، دفع سنگ مثانه، بواسیر و کاهش سرفه موثر واقع شده است.خرفه نه تنها به تنهایی فواید فراوانی دارد بلکه با ترکیب شدن با مواد خوراکی نیز خاصیت خود را حفظ می کند بعنوان مثال زمانی که خرفه بطور خام در سالاد با سرکه مصرف شود برای دردهای کلیوی مفید است. در طب اسلامی شیعه و همچنین احادیث نیز فواید بی شماری برای خرفه ذکر شده است. برای آخرین نکات در مورد خرفه باید اشاره کنیم که استفاده از دمنوش های گیاهی و مصرف صحیح غذاها باعث کاهش ابتلا به بیماری قند خون می شود، خرفه خود به تنهایی از این عوامل محسوب می شود. این گیاه پر خاصیت را می توان به صورت ترشی و یا هرچاشنی دیگر با انواع غذا ها و بخصوص پلوها مصرف کرد. از انواع دیگر ترشی می توان به : ترشی غوره ، ترشی آلبالو ، ترشی بامیه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوجه و سیر را رنده کنید.
  • گام 2سپس مقدار سرکه گفته شده را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .
  • گام 3گوجه و سیر رنده شده را بعد از جوشیدن سرکه به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بجوشد.
  • گام 4خرفه ها را به اندازه مناسب خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  • گام 5مدتی بعد از پخته شدن خرفه ها فلفل و نمک مورد نیاز را به ترشی اضافه کنید .
  • گام 6سپس ترشی را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
  • گام 7بعد از خنک شدن ترشی را در یخچال گذاشته و استفاده کنید.

مواد لازم:

  • سیر: 2 حبه
  • گوجه فرنگی: 3 الی 4 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل :به مقدار لازم
  • سرکه : به مقدار نیاز
  • خرفه :2 کیلو

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir