ترشی بندری

مربا و ترشی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری
  • ترشی بندری

توضیحات

ترشی بندری یکی از ترشی های فوق العاده خوشمزه ای است که علاوه بر ترش بودن مزه تندی دارد و پر از مواد پرخاصیت و مفید است. همان طور که در بخش مواد لازم و طرز تهیه دیدید این ترشی از مواد متنوعی تشکیل شده است. از جمله این مواد می توان به تمبر هندی ،گوجه فرنگی ، کرفس ، گل کلم ، بادمجان ، فلفل سبز، سیر ، رب انار ، خیار ، موسیر ، سیر و … اشاره کرد. علاوه بر این که در این ترشی از گوجه فرنگی خرد شده استفاده می شود مقداری آب گوجه فرنگی غلیظ هم به مواد ترشی اضافه می شود. البته همان طور که در بخش نکات به آن اشاره شد شما می توانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و به مواد اضافه کنید. اما قطعا استفاده از آب گوجه فرنگی غلیظ در این ترشی طعم بهتری به آن خواهد داد. شما می توانید برای بدست آوردن آب گوجه فرنگی غلیظ تعدادی گوجه فرنگی را داخل آبکش صاف کنید. همچنین در این ترشی از تمبر هندی هم استفاده می شود که طعم ویژه ای به این ترشی می دهد. نحوه اضافه کردن تمبر هندی به مواد ترشی در بخش طرز تهیه ترشی توضیح داده شد. همان طور که اشاره شد ابتدا باید تمبر هندی داخل مقداری سرکه رقیق شود. سپس برای جدا شدن هسته های تمبر هندی باید مخلوط سرکه و تمبر هندی را چندین بار از صافی ریز رد کنید. زمان لازم برای جا افتادن این ترشی خوشمزه ۲ هفته است. ترشی باید در این مدت در جای خنک یا یخچال نگهداری شود. همان طور که گفتیم در تهیه این ترشی از آب گوجه فرنگی استفاده می شود که به برخی از آنها اشاره می کنیم. آب گوجه فرنگی خام حاوی مواد معدنی و انواع ویتامین هاست از این جهت می توان گفت که آب گوجه فرنگی حاوی مواد مغذی ضروری بدن است.

از انواع دیگر ترشی می توان به : ترشی بادمجان فوری ، ترشی خرفه ،ترشی آلبالو و ترشی بامیه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا فلفل های سبز تند شسته شده را درسته در مخلوط آب و سرکه و نمک کمی بجوشانید.
  • گام 2پس از نرم شدن فلفل سبز ها آنها را خرد کنید.
  • گام 3درون یک ظرف مناسب تمبر هندی را درون مقداری سرکه حل کنید.
  • گام 4مخلوط سرکه و تمبر هندی را از صافی ریز رد کنید تا هسته های تمبر هندی جدا شوند.
  • گام 5پس از پوست گرفتن گوجه فرنگی ها و خرد کردن آنها بصورت نگینی سیب ترشی ، سیر و هویج را پوست گرفته و خرد کنید.
  • گام 6پس از جدا کردن برگ های کرفس آنرا به اندازه ی هویج ها ریز کنید.
  • گام 7درون یک آبکش خیارها را بدون اینکه پوست کنید خرد کرده و روی آنها نمک بریزید.
  • گام 8باید سه ساعت زمان بدهید تا آب اضافی خیار گرفته شود.
  • گام 9موسیرهای شسته شده را به اندازه دلخواه خرد کنید.
  • گام 10پس از جدا کردن بوته های گل کلم آنها را خرد کنید.
  • گام 11سبزی های معطر را خرد کنید.
  • گام 12تمامی مواد غیر از تمبر هندی را با هم مخلوط کنید.
  • گام 13بادمجانهای پوست کنده را نگینی خرد کنید و برای اینکه نرم شوند در یک ظرف مناسب با مقدار کمی سرکه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.
  • گام 14پس از جوشیدن سرکه و نرم شدن بادمجانها ظرف را از روی حرارت برداشته و تا زمانیکه هنوز داغ هستند با مواد مخلوط کنید.
  • گام 15مخلوط تمبر هندی و سرکه و آب گوجه فرنگی غلیظ و رب انار و ادویه ترشی را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • گام 16مواد را داخل ظرف مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید تا زمانیکه سرکه کاملا روی مواد را بپوشاند.
  • گام 17فلفل و نمک ترشی را اندازه کنید.
  • گام 18به مدت 2 هفته ظرف ترشی را در جای خنک قرار داده تا جا بیفتد.

مواد لازم:

  • آب گوجه فرنگی: 1 پیمانه (غلیظ)
  • گوجه فرنگی: 5 عدد
  • ادویه ترشی: 2 قاشق سوپ خوری
  • سیب زمینی ترشی: 500 گرم
  • کرفس: 3 شاخه
  • فلفل سبز تند: 50 گرم
  • گل کلم: 1 کیلوگرم
  • سیر: 1 بوته
  • رب انار: 1 پیمانه
  • خیار: 3 عدد
  • بادمجان: 3 عدد
  • موسیر: 50 گرم
  • هویج: 3 عدد
  • تمر هندی: 1 بسته
  • سرکه: به مقدار لازم
  • سبزی خرد شده: 1 پیمانه (شامل ترخون- نعنا- مرزه و گشنیز)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir