منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور
  • آب انگور

توضیحات

آب انگور یک نوشیدنی مناسب برای روزهای گرم تابستان است .انگور معمولا در تابستان به وفور یافت می شود و انواع مختلف دارد و به رنگ های سبز ،زرد ، قرمز و بنفش وجود دارد. انگور، میوه نرم‌پوست و شیره‌داری است که از درخت انگور به عمل می‌آید.انگور در تمام مناطق معتدل جهان می‌روید. بیش از ۲۰ هزار نوع انگور در سراسر جهان می‌روید اما همه آن‌ها از انگور وحشی خاور نزدیک و انگور وحشی آمریکای شمالی نتیجه شده‌اند. گاهی انگور را کشمش می‌کنند. انگور خشک کرده را کشمش می‌نامند. از انگور آب انگور، ژله، مربا، و … می‌سازند. از پوست و دانه آن هم محصولات مختلف تهیه می‌شود.میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود. کشور ایران دهمین تولیدکننده انگور دنیاست که حدود ۳٫۳ درصد از کل تولید انگور دنیا را به خود اختصاص داده‌است.آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند .اینگونه اشخاص باید در هر هفته بمدت ۲ روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا ۲ کیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند .فلاوونوئید موجود در آب انگور سطح کلسترول LDL (کلسترول خوب) را در بدن بالا می برد و به همین ترتیب از ایجاد انسداد در شریان ها جلوگیری کرده و قلب سالم می ماند.ریزوراتول موجود در آب انگور ار تشکیل تومور در بدن جلوگیری می کند و به همین روش از بروز سرطان جلوگیری می کند. آب انگور بنفش از سرطان سینه پیشگیری می کند.با نوشیدن آب انگور، سطح اکسید نیتریک در بدن بالا می رود که ایجاد لخته در رگ های خونی را کاهش می دهد. این مسئله احتمال بروز بیماری و حمله قلبی را کاهش می دهد.از انواع دیگر نوشیدنی می توان به : شربت آبلیمو ، شربت انار ، موهیتو و دمنوش لیمو پرتقال اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا دانه های انگور را از شاخه جدا کنید.
  • گام 2دانه ها را در یک آبکش بریزید و با آب ولرم خوب بشویید تا اگر مواد شیمیایی هم به انگورها باشد خوب شسته شود.
  • گام 3دانه ها را در یک ظرف بریزید و له کنید.
  • گام 4میتوانید از رنده ی مخصوص رشته کردن و له کردن برای شروع آبگیری از دانه ها نیز استفاده کنید. ( به جای رنده از دستگاه میکسر هم میتوانید استفاده کنید اما باید حواستان باشد که انگورها پوره نشوند. )
  • گام 5حالا انگورهای له شده را بپزید.
  • گام 6آنها را داخل قابلمه بگذارید و با شعله ی ملایم حدود ۱۰ دقیقه بپزد. ( اگر انگورها هنوز له نشدن با استفاده از یک قاشق آنها را له کنید.)
  • گام 7و حالا انگورهای پخته شده را از فیلتر رد کنید!
  • گام 8یک صافی روی لیوان یا تنگی که میخواهید آب انگور را در آن بریزید بگذارید و انگورها را درون آن بریزید و با قاشق فشار دهید تا آبشان کامل گرفته شود.
  • گام 9به جای صافی از پارچه هم میتوانید استفاده کنید به صورتی که انگورها را داخل پارچه بریزید و خوب فشار دهید .( حتی اگر آسیاب هم داشته باشید خیلی بهتر است ).
  • گام 10آب به دست آمده از انگور را در یخچال بگذارید تا خنک شود . اگر میخواهید خیلی زود استفاده کنید میتوانید همان موقع یخ انداخته و استفاده کنید.

مواد لازم:

  • انگور : 500 گرم
  • آب ولرم : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir