مراحل:
- گام 1ابتدا کله پاچه را باید داخل آب جوش انداخته و خوب تمیز کنیم تا موهای زائد آن کامل از بین برود و تمیز شود.
- گام 2پس از تمیز کردن بهتر است سر را به دو قسمت تقسیم کنیم تا راحت تر شسته و در قابلمه جا شود.
- گام 3سپس آن را می شوئیم.
- گام 4قابلمه را روی گاز گذاشته سپس پیاز داغ و ادویه را اضافه می کنیم. و کله پاچه را به همراه آب داخل قابلمه می ریزیم.
- گام 5می گذاریم تا خوب جا بیفتد.(حدود 7 الی 8 ساعت)
- گام 6بهتر است نمک و آبلیمو را در آخر پخت به غذا اضافه کنیم.