پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت
  • پیتزا قارچ و گوشت

توضیحات

پیتزا قارچ و گوشت از آن دسته پیتزاهایی هست که ایرانیان آن را باب کرده اند و بسیار مورد طرفدار نیز می باشد.شاید پیتزا یکی از بهترین و پر طرفدارترین غذاها در جهان باشد که بهتر است کمی بیش تر در مورد آن بدانیم.این غذا توسط اروپاییان و کشور ایتالیا ساخته شد و از دهه ی ۴۰ در کشور ما رواج یافت و از آن پس ایرانی ها را نیز علاقه مند کرد و در پیتزا فروشی ها و منوی غذایی رستوران ها انواع مختلفی از پیتزا ها از جمله پیتزای قارچ ، ماهی تن یاساردین، گوجه فرنگی، کالزونه، بادمجان و سیر و … عرضه می شود. ایرانی ها به مردمانی مشکل پسند و بد غذا معروف می باشند زیرا به سختی با غذاهای بین الملل ارتباط برقرار می کنند و دلیل این گفته نیز این است که وقتی ایرانیان به کشورهای جهان سفر می کنند با خود قوطی کنسرو و بسته های غذایی کنسرو شده به همراه می برند. البته حق هم دارند که در این مورد سخت‌گیر باشند چون هیچ غذایی مثل کشور ایران لذیذ نیست و همینطور غربی ها در پخت غذا از مواد عجیب و غریب استفاده می کنند و معمولا غذاهای نیم پز مصرف می کنند که همین باعث می شود مردم ایران با خاطره ای تلخ از لحاظ غذایی به کشورمان باز گردند. علاوه بر این شیوه ی پخت و طبخ غذاهای ایرانی خیلی بهتر است که در نهایت غذاهای خوشمزه و لذیذ آماده می شود. پیتزا ها باید به آرامی و در مدت زمان بیش تری بپزند تا غذا طعم مطبوعی داشته باشد. به همین دلایل ایرانی ها هر غذایی را نمی خورند و در این خصوص از دید جهانیان شاید سخت گیر باشند اما با این وجود استثناهایی هم دیده می شود که پیتزا با این که اصالت ایتالیایی دارد روی خوش به ایرانیان نشان داده و گسترش یافته است.
حال که در مورد پیتزا بیش تر آشنا شدید بهتر است وسایلی همچون ماهیتابه ای گود که برای تهیه ی پیتزا لازم است را آماده کنید و برای پخت یک پیتزای عالی با ما همراه باشید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1خمیر را باز کرده و کف ظرف را چرب کنید.
  • گام 2خمیر را روی آن گذاشته و بعد روغن زیتون را روی خمیر بریزید.
  • گام 3بعد روی آن کمی سس مخصوص پیتزا می مالیم .
  • گام 4گوشت ریش ریش شده را به خمیر افزوده و روی خمیر به قطر نیم سانت پهن می کنیم .
  • گام 5بعد قارچ را ریز کرده روی گوشت ها می ریزیم .
  • گام 6سپس پنیر رنده شده را روی تمام مواد می ریزیم
  • گام 7باز هم کمی سس ریخته و پنیر را در مرحله ی دوم مجدد به آن میافزاییم .
  • گام 8ظرف را درون فر به مدت 25-۳۰ دقیقه در طبقه وسط و حرارت ملایم قرار دهید.
  • گام 9در پایان و پس از پخت کامل در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده را به صورت تزئین در وسط و کمی هم در اطراف می ریزیم.

مواد لازم:

  • قارچ : 200 گرم
  • گوشت ریش ریش شده و پخته : 300 گرم
  • پنیر پیتزا : 225 گرم
  • جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • خمیر آماده پیتزا : 6 عدد (سه بسته) یا دو عدد خمیر آماده نانوایی
  • سس پیتزا یا گوجه فرنگی : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir