پیتزا قارچ و مرغ

پیتزا , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ
  • پیتزا قارچ و مرغ

توضیحات

پیتزا قارچ و مرغ یکی دیگر از پیتزاهای خوشمزه است که امروز می خواهیم آموزش دهیم.پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهایی است که اغلب اسامی ایتالیایی دارند. پیتزا ها در دو نوع ایتالیایی و آمریکایی عرضه می شوند اما سوال اینجاست که پیتزایی که ما مصرف می کنیم کدام یک از این دو نوع می باشد. پیتزا فروشی ها در ایران پیتزا ها را بر اساس ضخامت خمیر به دو نوع آمریکایی و ایتالیایی تقسیم کرده اند. پیتزا ها با خمیر کلفت را دردسته ی آمریکایی و پیتزا با خمیر نازک را در طبقه ی ایتالیایی قرار دادند.اما این روش پیتزا فروشی ها نمی تواند تعیین کننده ی اصالت پیتزا باشد.
پیتزاهایی که در پیتزا فروشی های ایران درست می شود معمولا آمریکایی هستند. پیتزاها را بنا بر مواد غذایی که دارند به دو اصالت تقسیم بندی کرده اند. در واقع پیتزایی در دسته ی ایتالیایی است که ترکیبات سالم تری دارد و در آن ها از موادی نظیر ریحان، اسفناج، آرتیشو و … استفاده شده باشد و شامل محصولات دریایی همانند ماهی کولی و شور دودی باشد. در پیتزاهای آمریکایی عموماً از سوسیس، کالباس، مرغ، گوشت و … استفاده می شود.
برای این که بتوانیم پیتزایی سالم تر میل نماییم نیاز است که ابتدا با طرز پخت و مواد غذایی و همچنین فواید پیتزا ها آشنا شویم. در ادامه به معرفی یک نوع پیتزا که به نوعی آمریکایی است می پردازیم که تهیه ی آن در منزل بهداشتی تر است. برای تهیه ی یک پیتزای درجه ی یک باید خمیر را با روش درست آماده کنید تا پیتزای مرغوب و با کیفیتی داشته باشید. روش تهیه ی خمیر کار خیلی راحت است و با تمرین و تکرار می توانید خمیر خوبی به دست آورید. برای آماده کردن خمیر باید از مخمر تازه و آرد قوی استفاده کنید و آن را درست ورز دهید تا خمیر مطلوبی حاصل شود. وقتی خمیر را آماده کردید نوبت به پخت پیتزا می شود که این هم زمانی نمی گیرد و کار خیلی ساده ای است.

از انواع دیگر پیتزا می توان به : پیتزا بادمجان و سیر ، پیتزا ماهی تن ، نان سیر و کالزونه اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1خمیر پیتزا را آماده کنید.
  • گام 2در ته ظرفی که کمی چرب شده می گذاریم .
  • گام 3سپس سینه مرغ از قبل پخته شده را با کمی سس گوجه فرنگی مخلوط کرده روی خمیر می ریزیم .
  • گام 4سپس کالباس و فلفل دلمه ای و سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ ها می ریزیم .
  • گام 5سس مایونز را روی تمام مواد می ریزیم.
  • گام 6قارچ ها را روی آن ها می چینیم .
  • گام 7سپس پنیر پیتزا را که رنده شده است روی همه مواد به قطر یک سانت می ریزیم .
  • گام 8گوجه فرنگی های ریز شده را روی مواد قبلی می چینیم. بهتر است پس از ریختن پنیر پیتزا یکی از موادی که داریم مثل گوجه فرنگی را در آخر اضافه کنیم تا داخل پنیر آب شده برود و زیبایی خاصی به غذای شما بدهد.
  • گام 9در نهاهیت ادویه های مورد علاقه را روی پیتزا می ریزیم.
  • گام 10در فر که قبلا آنرا گرم کرده ایم به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت ملایم طبخ می کنیم.

مواد لازم:

  • سینه مرغ پخته شده : 1 عدد
  • قارچ : 100 گرم
  • کالباس خرد شده : 200 گرم
  • فلفل دلمه ای ریز شده : 1 عدد
  • سیر : 2 حبه
  • پنیر پیتزا : 200 تا 300 گرم
  • سس مایونز : 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی :1 قاشق
  • آویشن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir