منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان کشتا
  • نان کشتا

توضیحات

نان کشتا، یکی از نان های سنتی و خوشمزه شمال کشور ایران استان گیلان می باشد. این نان خوش عطر و بو به نان خلفه و یا نان خرفه نیز معروف بوده و طرفداران بسیاری دارد. نان کشتا را در وعده صبحانه به همراه تخم مرغ و یا پنیر و گردو می توانید سرو کنید. راحتی طبخ این نان محلی که در زمان بسیار کوتاهی نیز آماده می‌ شود، باعث شده که خیلی از افراد نان کشتا را در منزل طبخ کنند.

از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج، نان سیر و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا کدو حلوایی را مربع شکل برش دهید و در یک قابلمه با یک فنجان آب بگذارید بپزد.
  • گام 2سپس پوست آن را جدا کرده و با گوشت کوب آن را پوره کنید.
  • گام 3شکر، آرد گندم، آرد برنج، تخم‌ شنبلیله و نمک را اضافه و خمیر را خوب ورز دهید.
  • گام 4سپس دو ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
  • گام 5حالا خمیر نان را به صورت گلوله های کوچک آماده و تقسیم کنید.
  • گام 6بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و یک گلوله خمیر را با وردنه صاف کنید.
  • گام 7ماهی تابه را روی حرارت کم بگذارید و بدون اینکه روغن بریزید، بعد از داغ شدن، خمیر نان را در ظرف بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.  

مواد لازم:

  • آرد گندم: ۴ پیمانه
  • آرد برنج: ۲ پیمانه
  • کدو حلوایی: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • تخم آسیاب شده شنبلیله: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir