نان شیرین صبحانه

صبحانه , نان ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه
  • نان شیرین صبحانه

توضیحات

نان شیرین صبحانه یکی از نان های خوشمزه است که مورد استقبال همگان است. این مدل نان مخصوصا برای کسانی که علاقه زیادی به صبحانه ندارند می تواند گزینه خوبی باشد. چیزی که در همه نان ها از اهمیت خاصی برخوردار است نحوه تهیه خمیر است اگر خمیر مورد نظر درست تهیه شود شما نانی پوک و خوش طعم خواهید داشت. پس از تهیه خمیر شما هر آنچه که دوست دارید می توانید با آن مخلوط کنید و بپزید. در زمان های قدیم به دلیل نبود فر این مدل نان ها را در کوره و یا تنور می پختند که همان کار فر را انجام می داد. نان شیرین به مدل های مختلفی تهیه می شود می توانید آن را به صورت چونه های تک نفره تهیه کنید و یا شبیه گل درآورید و یا مدل گیسو کنید این بستگی به سلیقه شما دارد. معمولا نان ها از ور آمدن خمیر به دست می آیند. ورآمدن خمیر، فرایندی است که طی آن، گاز وارد خمیر می‌شود تا نانی که تهیه می‌شود، سبک‌تر بوده و آسان تر هم جویده شود. در تهیه اغلب نان‌ها خمیر مایه به کار می‌رود. اما برخی نان‌ها هستند که برای مراسم مذهبی تهیه می‌شوند، و خمیر این نان‌ها ور نمی‌آید. برای ورآمدن بیشتر خمیرها، از خمیر ترش استفاده می‌شود. خمیر ترش، هیدرات کربن موجود در آرد یا شکر را تخمیر می‌کند و گاز دی اکسید کربن تولید می‌نماید. تفاوت‌های چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در ایران، جدا از تهیه نان‌های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می‌شود؛ از جمله نان لواش، سنگک، بربری، تافتون که هر کدام طرز تهیه ویژه خود را دارند. نانها انواع مختلفی دارند که بر اساس آداب اقوام و ملل مختلف متفاوتند و هریک به تناسب و فراخور اقلیم مردم منطقه طبخ می‌شوند. به عنوان نمونه در مناطق سردسیر در ترکیب خمیر نان از چاشنی‌های گرم نظیر زنجبیل یا حتی فلفل استفاده می‌شود. همچنین در مناطق استوایی در ترکیب آرد یا خمیر نان از خرما استفاده می‌گردد. از جمله دیگر نان ها می توان به اگردک، نان پنیر گردو و پدفته نیز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1آب ولرم را با مخمر فوری مخلوط کنید.
  • گام 2سپس شکر، روغن مایع ، پودر هل و تخم مرغ همزده اضافه کرده و مخلوط کنید. (نکته : استفاده از پودر هل اختیاریه ، می تونید از هر اسانسی که مایلید استفاده کنید)
  • گام 3نمک را به همراه آرد نان فانتزی به مواد اضافه کنید و ورز دهید. ممکن است آرد کمتر یا بیشتر از 4 پیمانه نیاز باشد.
  • گام 4خمیر کمی چسبنده است ولی نه زیاد، پس تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر نرم و لطیف شود ولی سفت نشود.
  • گام 5خمیر هایی که چسبندگی دارند بهتر است با میکسر ورز داده شوند در غیر اینصورت تا زمانی که چسبندگیش زیاد است با یک قاشق چوبی به هم بزنید.
  • گام 6سپس خمیر را در ظرفی که کمی چرب شده با درپوش در جای گرم استراحت دهید تا زمانی که حجیم شود.
  • گام 7روی سطح صافی که آردپاشی شده خمیر را کمی ورز داده و به سه قسمت کنید. لوله کنید و به شکل گیس بافت ببافید.
  • گام 8روی کاغذ روغنی این کار را انجام دهید سپس درون سینی فر گذاشته و مجددا استراحت دهید تا حجم بگیرد.
  • گام 9روی خمیر را با یک عدد تخم مرغ کامل و یک قاشق آب رومال بزنید. البته همه تخم مرغ مصرف نمیشه. برای اینکه نان ها بوی تخم مرغ نگیرد از کمی وانیل داخل رومال استفاده کنید.
  • گام 10در صورت تمایل کنجد، سیاه دونه یا تخم خرفه بپاشید.
  • گام 11خمیر را در فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه بگذارید.
  • گام 12یک ظرف آب داخل فر برای ایجاد رطوبت هم داخل فر بگذارید.
  • گام 13بعد از این مدت روی نان شیرین صبحانه طلایی میشود آن را بیرون آورده و وقتی کاملا خنک شد برش بزنید.

مواد لازم:

  • آب ولرم : یک و یک چهارم پیمانه
  • مخمر فوری : دو قاشق چایخوری
  • شکر : 6 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ : یک عدد
  • پودر هل : نصف قاشق چایخوری
  • نمک : دو قاشق چایخوری
  • آرد نان فانتزی : حدود 4 پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir