توضیحات
نان زعفرانی جزو نان های خانگی خوش عطر و طعم کشور سوئد می باشد. این نان خوشمزه و محبوب در جشن های خاص و ویژه و به خصوص کریسمس سرو می شود. بافت نرم و لطیف نان زعفرانی که به دلیل ترکیب آن با سایر مواد چون وانیل، زعفران، دارچین و… نیز بسیار خوش عطر خواهد شد و برای صبحانه نیز بسیار عالی و فوق العاده می شود. می توانید خیلی سریع و راحت این نان خانگی و محلی را در منزل طبخ و آماده کرده و برای وعده صبحانه یک تنوع عالی و به یاد ماندنی بدهید. همچنین مواد سالم و مقوی این نان برای کودکان نیز بسیار عالی بوده و خوش طعم می باشد.
از دیگر انواع نان های محلی و خانگی برای وعده صبحانه می توان به نان کندو، نان کوهی، نان شیری، نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان سیمیت، نان قندی و… اشاره کرد.