نان زعفرانی

صبحانه , نان ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان زعفرانی
  • نان زعفرانی

توضیحات

نان زعفرانی جزو نان های خانگی خوش عطر و طعم کشور سوئد می باشد. این نان خوشمزه و محبوب در جشن های خاص و ویژه و به خصوص کریسمس سرو می شود. بافت نرم و لطیف نان زعفرانی که به دلیل ترکیب آن با سایر مواد چون وانیل، زعفران، دارچین و… نیز بسیار خوش عطر خواهد شد و برای صبحانه نیز بسیار عالی و فوق العاده می شود. می توانید خیلی سریع و راحت این نان خانگی و محلی را در منزل طبخ و آماده کرده و برای وعده صبحانه یک تنوع عالی و به یاد ماندنی بدهید. همچنین مواد سالم و مقوی این نان برای کودکان نیز بسیار عالی بوده و خوش ‌طعم می باشد.

از دیگر انواع نان های محلی و خانگی برای وعده صبحانه می توان به نان کندو، نان کوهی، نان شیری، نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان سیمیت، نان قندی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را در آب ولرم ریخته و مواد را ترکیب کنید.
  • گام 2یک عدد زرده تخم مرغ و دو قاشق زعفران را در یک کاسه مخلوط کرده و برای رومال نان آماده کنید.
  • گام 3در یک ظرف جداگانه تخم‌ مرغ، شکر و روغن مایع را مخلوط کنید.
  • گام 4سپس آرد را مرحله مرحله اضافه و مواد را هم بزنید.
  • گام 5خمیر مایه آماده شده را به مواد اضافه کنید.
  • گام 6سپس باقی مانده زعفران، بیکینگ پودر، وانیل و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 7حدود یک ساعت خمیر را در جای گرم بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید.
  • گام 8سپس خمیر را در یک سطح صاف باز کرده و در قالب مورد نظر برش دهید.
  • گام 9در سینی فر یک کاغذ روغنی گذاشته و نان ها را با فاصله بچینید.
  • گام 10رومال آماده شده را با یک قلم مو بر روی نان بزنید.
  • گام 11فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گام 12سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا نان زعفرانی آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۲ لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۶ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: نصف لیوان
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک، دارچین و زنجبیل: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir