نان رول دارچینی

صبحانه , نان ها ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی
  • نان رول دارچینی

توضیحات

نان رول دارچینی علاوه بر مزه بی نظیرش دارای خواص فراوانی نیز هست که به دارچین موجود در نان بر می گردد. این نان در گروه شیرینی ها و نان های پر طرفدار با دستور پختی بسیار ساده قرار دارد. افراد به طور معمول در وعده صبحانه همراه با نوشیدنی ها ،انواع کیک ها و شیرینی ها را مورد مصرف قرار می دهند؛ برای جلوگیری از مصرف شیرینی های مضر توصیه می شود که این نان عالی با شیرینی مناسبی که دارد را در وعده عصرانه میل کنید. سرو نان دارچینی و مصرف آن در وعده عصرانه می تواند لحظه ماندگاری را برای افراد خانواده ثبت کند. نان دارچینی دستور پختی ساده دارد و در این پست سعی کرده ایم این نان را با کمترین هزینه و راحت ترین طرز تهیه در اختیارتان قرار دهیم. نان رول دارچینی با عطر و بوی فوق العاده اش در میان تمامی سنین به ویژه کودکان بسیار پر طرفدار است. این نان علاوه بر این طعم عالی ظاهری جذاب و خوشمزه دارد. نان دارچینی را به علاوه می توان در وعده صبحانه نیز استفاده کرد. درماه رمضان همراه با افطاری نیز افراد بسیاری برای جبران انرژی از دست رفته شان در طول روز، به پخت و تهیه این نان اقدام می کنند. دارچین از پرمصرف‌ ترین ادویه های خوش عطر و مطبوعی است که طعمی ویژه و استثنائی دارد. دارچین ادویه ای است که بارها ارزش تغذیه ای و درمانی خود را ثابت کرده . این ادویه پر طرفدار برای جلوگیری از آلزایمر مفید است، قند خون را کاهش می دهد، در هضم سریع غذاها کمک می کند و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی سرما خوردگی را بهبود می بخشد. این نان در کشورهای اروپایی همچون سوئد و امریکا بسار پر طرفدار است.از نمونه های مشابه نان در خوردنی ها می توان به نان کشمشی، نان گاتا ،نان آچما و نان شکلاتی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا کره را به هر شیوه ای که دوست دارید آب کنید و بگذارید به دمای محیط برسد .حواستان باشد هنگام آب کردن به جلز ولز نیوفتد.
  • گام 2حال می خواهیم خمیر مایه را عمل بیارویم.
  • گام 3یک کاسه تمیز بردارید (ترجیحا فلزی و پلاستیکی نباشد) .یک دوم پیمانه آب ولرم داخلش بریزید.
  • گام 4آب ولرم آبی ست که دستتان تحمل گرمایش را داشته باشد زیرا آب داغ خمیر مایه را از بین می برد.
  • گام 5روی آب یک قاشق چایخوری شکر بپاشید.
  • گام 6خمیر مایه را هم روی آب بپاشید.
  • گام 7 حالا با قاشق خوب هم بزنید که همه خمیر مایه مرطوب شود.
  • گام 8کاسه را ده دقیقه به همین حالت بگذارید اگر محیط آشپزخانه سرد است روی کاسه یک پارچه بیندازید.
  • گام 9حتی اگر از خمیر مایه فوری استفاد می کنید این مرحله را حذف نکنید چون اینطوری از سالم بودن خمیر مایه مطمئن می شوید و مواد و زمانتان هدر نمیرود.
  • گام 10 یک دوم پیمانه شیر را گرم کنید.
  • گام 11باید حرارتش در حدی باشد که دستتان تحمل گرمایش را داشته باشد.
  • گام 12داخل یک کاسه بزرگ شکر را بریزید.
  • گام 13شیر ولرم و کره آب شده را به شکر اضافه کنید.
  • گام 14تخم مرغ را هم روی آنها بشکونید و بعد هم بزنید.
  • گام 15 نمک را داخل کاسه آرد (سه پیمانه آرد) مخلوط کنید.
  • گام 16نصف آرد (نصف سه پیمانه) را داخل مواد با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط کنید.
  • گام 17در این مدت حتما خمیر مایه شما عمل آمده است.
  • گام 18اگر پف نکرده و بالا نیامده یعنی خراب است و بریزید دور.
  • گام 19خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کنید.
  • گام 20بقیه آرد (سه پیمانه) را اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک مجدد هم بزنید. فقط تا جایی هم بزنید که همه آرد با مواد مخلوط شود.
  • گام 21سطح کار را تمیز و بعد خشک و در انتها آردپاشی کنید.
  • گام 22خمیر را به سطح آردپاشی شده انتقال دهید.
  • گام 23یک پیمانه آردی که جدا کرده بودید را کنار دستتان بگذارید و مقدار کمی از آرد را روی خمیر بپاشید.
  • گام 24کمی ورز دهید و دوباره آرد را روی آن بپاشید، تا جایی که خمیر به دست تمیز نچسبد.
  • گام 25حتما دستتان را بین کار بشویید و خشک کنید که چسبناکی دست باعث نشود آرد زیادی بریزید و خمیر سفت شود.
  • گام 26 وقتی خمیر آماده شد بین پنج تا ده دقیقه خمیر را ورز دهید.
  • گام 27متدهای مختلفی برای ورز دادن هست. یک نوع متداولش این است که با یک دست خمیر را نگه دارید و با سینه دست دیگه خمیر را به سمت جلو بکشید و بعد نود درجه بچرخانید تا خمیر را جمع کنید و دوباره به سمت جلو بکشید و مجدد این کار تکرار کنید.
  • گام 28شیوه های دیگری هم برای ورز دادن هست می توانید از آنها استفاده کنید فقط خمیر را چنگ نزنید.
  • گام 29بعد از پنج دقیقه شروع کنید به چِک کردن خمیر.
  • گام 30برای چِک کردن خمیر، خمیر را چونه کنید و از وسط با چاقو نصف کنید.
  • گام 31باید توی خمیر حفره های متعدد ایجاد شده باشد.
  • گام 32یک کاسه (ترجیحا فلزی و پلاستیکی نباشه) را چرب کنید.خمیر را داخلش قرار دهید و روی آن را با محافظ غذا بپوشانید.
  • گام 33اگر خواستید می توانید جای خمیر را علامت بزنید تا بهتر متوجه تغییر حجم خمیر شوید.
  • گام 34خمیر را یک جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
  • گام 35بسته به دمای محیط و نوع خمیر مایه بین یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول می کشد.
  • گام 36بعد از یک ساعت و نیم خمیر را چک کنید. برای چِک کردن خمیر، انگشتتان را یک سانت توی خمیر فرو کنید، باید جای انگشتتان بماند و بالا نیاید.
  • گام 37 اگر روی ظرف را اندازه زدید، چک کنید که حجم خمیر دو برابر شده باشد.
  • گام 38خمیر را پانچ(یک مشت داخلش بزنید) کنید تا هوایش خارج شود.
  • گام 39سطح کار را تمیز و بعد خیلی کم آرد پاشی کنید و در حد یک دقیقه ورز دهید. خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.
  • گام 40 حین باز کردن، خمیر را بچرخانید که به میز کار نچسبد. مستطیلتون حدود 20 در 40 سانت باشد.
  • گام 41سی گرم کره را آب کنید و با برس روی خمیر بمالید. می تونید از کره ی صبحانه یا مارگارین استفاده کنید.
  • گام 42 شکر قهوه ای را روی کره بپاشید می تونید میزانش را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • گام 43پودر دارچین را هم روی آن بپاشید.
  • گام 44در این مرحله می توانید گردوی خُرد شده، کشمش، مویز یا شکلات رنده شده هم روی شکر و دارچین اضافه کنید.
  • گام 45خمیر رو از عرض رول کنید.
  • گام 46خمیر رول شده را برش بزنید.
  • گام 47برش ها می توانند هم اندازه یا با اندازه های متفاوت بین 4 تا 10 سانت باشند .
  • گام 48 یک قالب یا ظرف پیرکس یا ظرف سرامیکی 20 تا 23 سانتی را چرب کنید.
  • گام 49رول های برش خورده را دور تا دور ظرف بچینید و یک دانه هم وسط بگذارید.
  • گام 50این رول ها قراره دوباره استراحت کنند و حجیم شوند. پس باید یک مقدار جا داشته باشن و نباید کاملا ظرف را پر کنید.
  • گام 51روی رول ها را حوله آشپزخونه یا محافظ غذا بکشید و بگذارید داخل یک محیط گرم بین نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه استراحت کنند.
  • گام 52تا خمیر استراحت می کند فر را روی 180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید تا گرم شود.
  • گام 53دو تا کاسه یا قالب را پر از آب کنید و کف فر بگذارید.
  • گام 54بعد از نیم ساعت چک کنید اگر خمیر تُپُلی شد، آماده رفتن داخل فر است.
  • گام 55قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
  • گام 56بعد از نیم ساعت باید روی رول ها قهوه ای بشود و خلال دندان بزنید تمیز در بیاید.
  • گام 57وقتی پخت، رول دارچین را روی توری خنک کننده قرار دهید.
  • گام 58 ارتفاع رول ها بستگی به نحوه برش زدنتان دارد.

مواد لازم:

  • آرد: سه و نیم تا چهار پیمانه
  • خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری سرخالی
  • آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • شیر ولرم: یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • کره: 70 گرم
  • نمک: یک دوم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • مواد داخل خمیر:
  • دارچین: دو قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه
  • کره: 30 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir