توضیحات
نان تست، یکی از انواع نان های معروف و پرمصرف بوده که در میان ایرانیان نیز محبوبیت خاص خود را دارد. می توانید با ترکیب چند ماده اصلی ساده و دردسترس این نان خانگی عالی و پرمصرف را در منزل تهیه و آماده کنید. نان تست را می توانید با آرد سفید یا آرد نانوایی نیز طبخ کنید. البته طبخ این نان با آرد نانوایی به مقدار بیشتری آب نیاز خواهد داشت تا خمیر نان نرم شود. به طور معمول بین ۴ تا ۵ روز می توانید این نان را در ظرف های در بسته نان نگهداری کنید و تازه مصرف نمایید.
از دیگر انواع نان های خانگی و محبوب می توان به نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج و… اشاره کرد.