منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج
  • نان اسفناج

توضیحات

نان اسفناج را می توانید به عنوان عصرانه یا صبحانه استفاده کنید. این نان به دلیل استفاده از اسفناج دارای خواص فراوانی می باشد. خواص این نان بسیار زیاد است که نمی توان از آن سرباز زد. نان اسفناج دارای بافتی نرم و سبک می باشد که افراد در تمام سن می توانند از آن استفاده کنند. شاید یکی از مواردی که افراد مسن از آن ناراحت می باشند این است که نان هایی که از نانوایی خریداری می کنند باب دندان آن ها نیست و نمی توانند به راحتی آن را بجوند ولی نان اسفناج اینگونه نیست و به دلیل بافت نرم و سبکش مورد پسنده آن ها نیز قرار می گیرد. برای تهیه این نان شما به موادی همچون شیر، اسفناج، خمیر مایه، نمک، شکر، کره و آرد نیاز دارید. مواد اولیه ی این غذا بسیار کم خرج و پر خاصیت می باشد. اگر می خواهید برای خانواده ی خود غذایی تهیه کنید که در کنار طعم عالی آن خاصیت نیز داشته باشد از این نان استفاده کنید. همانطور که می دانید اسفناج دارای آهن فراوانی می باشد که به بیشتر مردم خوردن آن توصیه شده است. عنصر آهن یکی از مواد مورد نیاز بدن می باشد که باید تامین شود و منبع آن می تواند اسفناج باشد که کاملا طبیعی و قابل هضم است. اسفناج جزو سبزی هایی است که در ایران به وفور از آن استفاده می شود. این سبزی یکی از سبزی های پرخاصیت می باشد که در غذاهای ایرانی ها همچون آش و قورمه سبزی نیز استفاده می شود. حتی به عنوان عنصر اصلی بعضی از غذاها شناخته شده است. رول پنیر و کنجد، بورک ، نان پیاز و کلانه … از دیگر نان هایی است که می توان به راحتی آن ها را تهیه نمود.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1آب، خمیر مایه و شکر را باهم مخلوط کنید.
  • گام 2۱۵ دقیقه به آن زمان بدهید تا پف کند.(اجازه دهید خمیر استراحت کند).
  • گام 3شیر، نمک و کره را نیز اضافه کنید.
  • گام 4سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
  • گام 5حال باید روی خمیر را بپوشانید و مجدد یک ساعت به آن استراحت بدید.
  • گام 6اسفناج ها را به آب جوش اضافه کنید،به مدت ۳ دقیقه باید داخل آب بماند.
  • گام 7اسفناج ها را آبکش کنید و داخل آب یخ بگذارید.
  • گام 8سپس اسفناج ها را میکس کنید تا کاملا پوره شوند.
  • گام 9بعد از آماده شدن خمیر کره را روی آن بمالید و ورز دهید.
  • گام 10حال خمیر را با اسفناج مخلوط کنید.
  • گام 11دوباره باید به خمیر نان اسفناج نیم ساعت استراحت بدهید.
  • گام 12فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود و یک ظرف آب داخل فر قرار دهید.
  • گام 13روی خمیر را می توانید با زرده تخم مرغ و کمی خامه صبحانه رومال کنید.
  • گام 14نان را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی رنگ شود.

مواد لازم:

  • آب : 2 لیوان
  • شیر : 1 لیوان
  • خمیر مایه خشک فوری : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : 2 قاشق مرباخوری
  • شکر : 1 قاشق مرباخوری
  • کره آب شده : 2 قاشق غذاخوری
  • آرد : 1 کیلو گرم
  • کره دمای محیط برای ورز دوم خمیر : 2 قاشق غذاخوری
  • اسفناج بخار پز : 250 گرم
  • وانیل :به مقدار لازم
  • پودر هل : یک قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir