منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو
  • مربا هلو

توضیحات

هلو یکی از میوه های خوش طعم و معطری است که در میان تمامی سنین چه کودکان و چه بزرگسالان مورد استفاده است. مربای تهیه شده از این میوه نیز فوق العاده خوش مزه می باشد.مربا هلو به عنوان یکی از وعده های اصلی صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد و آن را می توان به عنوان دسر و یا میان وعده نیز استفاده کرد.هلو یکی از میوه های تابستانی با خاصیت های فراوانی است که با درست کردن مربا یا کمپوت از آن می توانید در فصل های دیگر سال نیز آن را استفاده کنید.این مربا دستور پخت دشواری ندارد و شما به راحتی می توانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید و در وعده های غذایی مختلف میل کنید.هلو میوه ای شیرین و بسیار نرم است که فایده های زیادی برای آن گفته اند. از فواید غذایی این میوه باید به فیبر موجود در آن اشاره کنیم، چون فیبر زیاد هلو باعث تقویت کارایی روده ها می شود. باید دانست که هلو میوه ای دارای ویتامین های ده گانه مختلف مانند ویتامین a، c و b است که برای سلامت بینایی و کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی موثر است.متخصصان توصیه کرده اند که این میوه باید با پوست میل شود، چرا که پوست آن ویتامین a فراوانی دارد.افرادی که مایل هستند کاهش وزن پیدا کنند می توانند هلو را در برنامه غذایی خود قرار دهند چرا که این میوه کالری کمی دارد و مناسب برای لاغری اندام است.هلو طبیعت سردی دارد و با همین طبع سرد و آب فراوانی که دارد برای رفع تشنگی مناسب است.علاوه بر این به آسانی قابل هضم است ,اشتها آور است و برای رفع بوی بد دهان نیز مفید می باشد.باید توجه داشته باشید اگر می خواهید برنامه ای سالم برای زندگی و تغذیه خود داشته باشید باید از میوه ها و سبزیجاتی مانند هلو که ماده غذایی ایده آل محسوب می شود استفاده کنید. هلو علاوه بر مربا و کمپوت، به صورت خام و یا پخته و همچنین در سالاد ها نیز کاربرد دارد. از انواع دیگر مربا می توان به : مربا به ، مربا هویج ، مربا شاه توت و مربا تمشک اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا هلو ها را به قطعات دلخواه برش دهید و هسته آنها را جدا کنید.
  • گام 2اگر دوست داشتید می توانید پوست آنها را بگیرید.
  • گام 3برای پوست گرفتن هلو ، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس هلو ها را به مدت 30 تا 45 ثانیه در آب جوش ریخته و بلافاصله در آب سرد بریزید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
  • گام 4سپس هلوها را با مقداری آب، شکر در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا حدود 30 تا 40 دقیقه بجوشد.
  • گام 5در پایان پخت مربا می توانید مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • گام 6بعد از جوشیدن مربا می توانید اسانس دلخواهتان و یا وانیل را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  • گام 7بعد خنک شدن مربا آن را در ظرف شیشه ای ریخته دریخچال قرار دهید.

مواد لازم:

  • هلو: 500 گرم
  • شکر: 3 الی 4 لیوان
  • آبلیمو: نصف قاشق غذا خوری
  • آب :به مقدار لازم
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir