منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت
  • مربا شاه توت

توضیحات

مربا شاه توت از آن دسته مرباهاییست که فقط در تابستان می توان تهیه کرد.زیرا این میوه مدت زمان کوتاهی وجود دارد و به همین دلیل تا زمانی که هست باید استفاده لازم را از آن برد .حالا چه خودش را به صورت میوه مصرف کرد و یا اینکه از آن برای تهیه مربا استفاده کنید.این میوه بسیار نرم است پس به راحتی مربای آن درست می شود و زمان زیادی هم نیاز ندارد.شاه توت معمولا به دو رنگ قرمز و سیاه در بازارموجود است که معمولا رنگ قرمز آن کال و ترش است که خوب خیلی از مردم طعم آن را دوست دارند و تهیه می کنند.نوع دیگر که شاه توت سیاه می باشد تقریبا شیرین است که برای تهیه مربا بیشتر از این مورد استفاده می کنند. شاه توت بومی آسیای جنوبی غربی می باشد.میوه شاتوت بزرگتر از توت سفید است و رنگ آن قرمز تیره یا ارغوانی و مزه‌اش ترش و شیرین و مطبوع است. شاه توت را می‌توان به صورت خام، پخته یا مربا مصرف کرد.شاه توت خواص مفیدی برای سلامت دارد، از جمله جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری، سرطان، بیماری های وابسته به سن و سکته مغزی.این نوع توت حاوی منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان بالایی است.مصرف غذاهای سرشار از ویتامین C مقاومت بدن را در برابر عوامل عفونت زا افزایش داده و التهاب را از بین برده و با رادیکال های آزاد مضر برای بدن مبارزه می کنند.شاتوت ها حاوی مقدار مناسبی از ویتامین A و یتامین E هستند.شاه توت ها منبع خوبی از آهن هستند که بندرت در دیگر انواع توت ها پیدا می شود.این میوه همچنین سرشار از پتاسیم، منگنز و منیزیم است. پتاسیم بخش مهمی از سلول و مایعات بدن است که میزان ضربان قلب و فشار خون را کنترل می کند.شاه توت دارای مقدار فراوانی ویتامین B کمپلکس از گروه ویتامین ها و نیز ویتامین K است. از انواع دیگر مربا می توان به : مربا توت فرنگی ، مربا تمشک و مربا آلبالو اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید .
  • گام 2روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آب بیندازد.
  • گام 3پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).
  • گام 4پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید .
  • گام 5قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید .
  • گام 6برای تهیه شربت مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.
  • گام 7مارمالاد شاه توت :
  • گام 8برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید.
  • گام 9سپس شکر روی آن بپاشید .
  • گام 10در اواسط پخت 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.

مواد لازم:

  • شاه توت :1 کیلوگرم
  • شکر : 1 کیلوگرم .
  • آبلیمو :1 قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir