منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مربا زرشک
  • مربا زرشک

توضیحات

مربا زرشک از جمله مرباهای پرطرفدار و خوشمزه بوده که می توانید در وعده صبحانه و یا عصرانه میل کنید. طعم ملس این مربا به همراه کره، خامه و یا پنکیک صبحانه بسیار عالی و دلپذیر می شود.

مربا زرشک را می توانید به راحتی در منزل تهیه و سرو کنید. زرشک حاوی مواد معدنی چون ویتامین های C ،B، پروتئین، روی، تیامین، کربوهیدرات، آهن و… بوده که باعث حفظ سلامت قلب، کمک به سلامت دستگاه گوارش، سم زدایی و پاکسازی کبد و کیسه صفرا، درمان کم خونی، کاهش فشار خون، حفظ سلامت چشم ها و… می شود.

از دیگر انواع مرباهای خانگی خوشمزه و پرطرفدار می توان به مربا بالنگ، مربا انار، مربا انگور، مربا زردآلو، مربا لیمو شیرین، مربا گلابی، مربا هلو، مربا به و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا زرشک ها را پاک کرده و به مدت ۱ ساعت در آب خیس کنید.
  • گام 2سپس زرشک را آبکشی کرده و آماده کنید.
  • گام 3یک سوم شکر را جدا کنید و به صورت لایه لایه بر روی زرشک بریزید.
  • گام 4مخلوط زرشک و شکر را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.
  • گام 5در یک قابلمه، ۵ لیوان آب ریخته و باقی مانده شکر را به آن اضافه کنید.
  • گام 6قابلمه را بر روی حرارت ملایم بگذارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط شکر و آب قوام بیاید.
  • گام 7بعد از قوام آمدن آب و شکر، مخلوط زرشک و شکر را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • گام 8۱۰ دقیقه بعد وانیل را اضافه و هم بزنید.
  • گام 9حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن، مربا را در ظرف های دربسته بریزید.  

مواد لازم:

  • زرشک تازه: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • آب: ۵ پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir